IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:15 | 10 май 2022
Обновен: 13:38 | 28 март 2024

Хороскоп за 11 май 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 11 май 2022 (Всички зодии)

Овен
Сряда е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Утре определено не Ви е ден за харчене. Разбирателството в семейството ще направи деня Ви такъв, какъвто отдавна Ви се иска да бъде. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 36,42,37,15,6,21

Телец
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Утре Телците трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 24,14,44,32,10,35

Близнаци
Сряда не е еднозначен ден за Близнаците. Утре е ден за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. За представителите на Близнаци се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. В заключение Сряда не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 13,10,2,46,30,35

Рак
Утре имате куп неща за вършене. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Имате нужда от действие и затова точно утре ще предпочетете да запълните времето си с работа. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 5,10,27,19,21,39

Лъв
Сряда може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Справете се с работата си сами и ще сте доволни от себе си. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Парите придобиват друг смисъл за вас. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 24,33,11,23,0,22

Дева
Утре имате куп неща за вършене. Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най-доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 45,4,22,46,0,14

Везни
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Съхранявайте старателно документите и парите си. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 1,16,29,10,23,22

Скорпион
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Утрешният ден позволява подготвяне на договори, обвързващи Ви с финансови и банкови институции, които са от значение за работата ви. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 29,39,19,9,12,15

Стрелец
Сряда е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 41,17,14,21,19,3

Козирог
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Утрешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Утре Козирозите трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 33,35,41,1,7,46

Водолей
В сряда се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Утрешният ден ще е подходящ както за пътувания, за бизнес и за работа с финанси, така и за действия по професионалната Ви реализация. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 7,39,15,23,24,41

Риби
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на утрешния ден ще сте доволни. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 45,20,35,6,23,36

Znacite.com

Коментари

Новини Варна