IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 14 май 2022
Обновен: 14:25 | 17 април 2024

Седмичен хороскоп 16 – 22 май 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп 16 – 22 май 2022 (Всички зодии)

Овен
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Нервната Ви система е претоварена. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 38,9,28,45,10,30

Телец
Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на юни. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен - спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….
Щастливи числа: 42,4,8,36,22,12

Близнаци
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. За Вас започва нов творчески процес. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.
Щастливи числа: 39,26,24,45,21,31

Рак
В главата Ви се раждат нови мисли и желания. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Аргументирайте се добре.
Щастливи числа: 2,10,37,17,32,26

Лъв
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Бъдете коректни. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви
Щастливи числа: 34,4,20,19,7,37

Дева
Идва вашето време. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. В семейството Ви може да има болен. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.
Щастливи числа: 41,26,37,42,35,33

Везни
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Нервната Ви система е претоварена. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.
Щастливи числа: 4,45,28,18,43,34

Скорпион
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В семейството Ви може да има болен. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Имате много поводи за вълнения. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.
Щастливи числа: 6,3,43,21,10,36

Стрелец
Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. Бързате и поради това нещата не се получават добре. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.
Щастливи числа: 2,18,16,6,8,11

Козирог
Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. В семейството Ви може да има болен. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.
Щастливи числа: 43,25,32,26,17,9

Водолей
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Грижете се за здравето си. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. За Вас започва нов творчески процес. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.
Щастливи числа: 3,26,24,9,22,40

Риби
Идва вашето време. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. В личен план Ви предстоят интересни събития. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.
Щастливи числа: 7,16,33,8,28,46

Znacite.com

Коментари

Новини Варна