IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
10:20 | 15 май 2022
Обновен: 02:47 | 19 април 2024

Хороскоп за 16 май 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 16 май 2022 (Всички зодии)

Овен
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Анализирайте работата си, за да се справите. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. През понеделник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.
Щастливи числа: 15,11,1,26,46,5

Телец
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Професионалните Ви ангажименти вървят по план, нищо свързано с работата Ви няма да Ви тревожи. Харчите пари за лични неща. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 42,43,6,8,30,38

Близнаци
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Утрешният ден може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Не е време за работа с хора в чужбина и за далечни пътувания. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 46,44,0,10,13,41

Рак
Понеделник говори за много удобства, а преобладаващата част от Раците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Моментът не е благоприятен за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, както и за водене на важни преговори. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 6,34,8,15,44,20

Лъв
Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Динамиката на утрешния ден ще повиши емоционалната Ви възбудимост, което може да се отрази благоприятно на отношенията и работата Ви утре. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Утрешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 32,21,39,40,25,10

Дева
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. В понеделник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви отговорности. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви, по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 15,41,32,11,12,10

Везни
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. От утре започва тридневен период, който за Вас не е подходящ за далечни пътувания, за работа с хора в чужбина или за старт на учене. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 20,39,22,45,31,24

Скорпион
Бъдете отговорни към своите постъпки. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Гости отдалече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! И Скорпионите разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Заслугата за това е изцяло ваша, с работата и желанието Ви да се реализирате ще довеждате успеха до себе си. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 28,36,20,22,26,27

Стрелец
Понеделник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Ако Ви е възможно, отложете присъствието си на работното си място. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 29,20,14,42,26,34

Козирог
Понеделник ще сблъска много от представителите на Козирог с нови преживявания. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Работата Ви утре до голяма степен ще се гради на доверие между Вас и околните. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 39,5,23,36,46,31

Водолей
Понеделник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Утрешният ден ще е добър за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари назаем. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 24,7,3,40,0,32

Риби
В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. През понеделник напрежението ще е високо – не е време за пътувания, за поддържане на отношения или работа с хора в чужбина. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 25,46,4,27,13,29

Znacite.com

Коментари

Новини Варна