IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
10:20 | 18 май 2022
Обновен: 11:50 | 11 май 2024

Хороскоп за 19 май 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 19 май 2022 (Всички зодии)

Овен
Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Стабилизирайте постигнатото и се отдайте на спокойна работа. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Добре би било да се погрижите за здравето си. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 40,26,9,19,30,24

Телец
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Най-вероятно е да Ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Най-важното утре е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 6,4,30,22,27,11

Близнаци
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Утрешният ден ще е печеливш. Четвъртък ще е ползотворен за намиране на работа от безработните. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.
Щастливи числа: 20,28,4,22,18,36

Рак
Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на новите си делови партньори и познати. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 26,19,10,12,3,30

Лъв
Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Утрешният ден ще е печеливш. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Четвъртък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Звездите Ви съветват, че е по-благоприятно за Вас е да не се занимавате с колективна работа, успех Ви носи само индивидуалното занимание. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 45,7,8,18,22,25

Дева
В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 42,23,29,12,11,1

Везни
Четвъртък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Утрешният ден е подходящ за рутинна работа. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т. н.
Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 19,41,28,46,40,24

Скорпион
Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. В интерес на работата и професионалното Ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 13,30,44,41,40,42

Стрелец
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите колкото може по-бързо. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Четвъртък е успешен ден в значителна степен за Стрелците. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.
Щастливи числа: 44,19,45,25,46,10

Козирог
Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Пазете си здравето, защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите ви. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 12,35,25,42,2,22

Водолей
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Малко по-нервен е утрешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Бъдете внимателни с работата си, за да избегнете грешки и пропуски. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 16,38,26,30,7,28

Риби
Четвъртък се оказва по-спокоен ден за представителите на Риби, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Утрешният ден е подходящ за спорт и за рутинна работа. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. В четвъртък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 46,41,43,37,8,15

Znacite.com

Коментари

Новини Варна