IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:15 | 19 май 2022
Обновен: 17:39 | 14 май 2024

Хороскоп за 20 май 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 20 май 2022 (Всички зодии)

Овен
Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Овните със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Утрешният ден ще е благоприятен за работа и начало на важни дела. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. В интимния живот емоциите са смесени. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 27,12,0,33,1,31

Телец
Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Полезни са новаторските начинания, писмена и всякаква друга работа. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 24,17,45,12,39,6

Близнаци
Утрешният ден ще блести с особен успех за Близнаците. Утре обърнете внимание на отношенията си. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Утрешният ден може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 13,28,24,23,34,42

Рак
Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. И Раците разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения, но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. В петък добре ще Ви се отразява плуването. Утрешният ден ще е подходящ както за пътувания, за бизнес и за работа с финанси, така и за действия по професионалната Ви реализация. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 40,6,30,8,18,21

Лъв
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Петък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Лъвовете, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Можете да постигнете много утре, ако приемете присърце задълженията си и сериозно се захванете за работа. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 4,18,30,32,8,0

Дева
Петък може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Девите през утрешния ден. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. За Вас започва нов период, свързан с повече пътувания, срещи, нови контакти, работа или отношения с хора в чужбина. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 46,35,18,7,15,24

Везни
Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Времето не е подходящо за старт на обучение, за пътувания или за работа с хора в чужбина. Утре вечер се посветете на семейството си. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 33,42,12,36,21,31

Скорпион
Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат навреме, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Утре вечер се посветете на семейството си. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Успехът Ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 35,45,44,31,17,39

Стрелец
Утрешният ден ще блести с особен успех за Стрелците. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Отнасяйте се внимателно към съвместната работа с Вашите колеги, ако се е наложило да я започнете сутринта в празничния ден. Парите придобиват друг смисъл за вас. Утре Стрелците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 14,16,33,40,3,31

Козирог
Голям процент от Козирозите са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Очертават се разговори с околните, а насочилите се към смяна на работата ще се справят с пречки, които ще опитат да забавят развитието им. В петък добре ще Ви се отразява плуването. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 26,6,36,31,20,35

Водолей
Петък е успешен ден за Водолеите. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Бъдете внимателни при работа с пари. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 10,17,41,3,28,0

Риби
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Опитайте се да промените методите на работа за дейностите, които Ви затрудняват. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 1,35,44,32,10,26

Znacite.com

Коментари

Новини Варна