IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Хороскопи
10:20 | 22 май 2022
Обновен: 02:26 | 25 май 2024

Хороскоп за 23 май 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 23 май 2022 (Всички зодии)

Овен
Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Овни, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Добре би било да се погрижите за здравето си. Ангажирани сте с парични въпроси. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Очакват Ви срещи и разговори със стари делови партньори, които искат да възобновите съвместната си работа. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 25,42,22,4,38,43

Телец
Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Телци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Може да се погрижите за здравето си – занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Утре е ден за домашни дела. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът ви. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 35,23,19,16,4,8

Близнаци
Понеделник ще е благоприятен ден за Близнаците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Нямате желание за активна работа. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 18,13,2,11,16,43

Рак
Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Ще останете доволни от работата си утре, тъй като Ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 28,35,0,41,40,29

Лъв
В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. В понеделник обърнете внимание на колегите си и на ситуацията на работното си място. Грижете се за спокойствието си. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Утре денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 32,41,2,38,7,22

Дева
Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Деви, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Не предприемайте нови занимания в понеделник. Утрешният ден ще е печеливш. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 23,11,6,32,31,4

Везни
Понеделник ще внесе известно вълнение сред Везните. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Работата Ви утре ще е напрегната, но ползотворна. Ярки любовни постижения. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 20,45,33,36,26,11

Скорпион
Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Скорпионите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 44,27,3,13,24,40

Стрелец
Понеделник ще внесе известно вълнение сред Стрелците. Утрешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Ярки любовни постижения. Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 36,19,21,14,4,35

Козирог
Голям процент от Козирозите са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Може също да се погрижите за здравето си като спортувате. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Трудности могат да променят изцяло плановете Ви до обед. След обед се постарайте, дори и с цената на повече усилия да отхвърлите работата си. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 24,6,46,37,27,7

Водолей
Понеделник ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Късметът е с Вас и в любовта. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Ще останете доволни от работата си утре, тъй като Ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 2,17,45,16,44,7

Риби
Понеделник не е еднозначен ден за Рибите. Амбициите Ви са осъществими, но трябва сериозна работа. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Не прекалявайте с похапването. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 43,17,18,8,27,32

Znacite.com

Коментари

Новини Варна