IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
10:20 | 24 май 2022
Обновен: 17:46 | 17 април 2024

Хороскоп за 25 май 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 25 май 2022 (Всички зодии)

Овен
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Утре вечер се посветете на семейството си. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Мисълта Ви е ясна и бърза и ще впечатлите околните с нестандартните методи, които сте готови да приложите в работата си. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 41,0,25,32,28,12

Телец
В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Бъдете внимателни с работата си, за да избегнете грешки и пропуски. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 16,33,44,42,2,19

Близнаци
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Усърдната Ви работа със сигурност ще се отрази благотворно на финансовото Ви състояние. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 26,22,18,21,14,41

Рак
Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. В сряда може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Възможно е да дадете пари на свои близки. Можете да постигнете много утре, ако приемете присърце задълженията си и сериозно се захванете за работа. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 14,27,21,30,46,35

Лъв
Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Лъвовете. Сряда е изключително благоприятен ден, който ще Ви изненада с изразителен успех от професионален тип и в реализацията на обществени контакти. Утре е ден за домашни дела. Утрешният ден Ви обещава хармония в отношенията. Грижете се добре за здравето си. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 32,34,23,5,28,2

Дева
Сряда е твърде ползотворен ден и ще радва Девите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Утре Девите трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. Сряда е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Утре обърнете внимание на отношенията си. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 15,5,45,40,2,26

Везни
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Обърнете внимание на семейството си. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Работата навън ще Ви освободи от домашните задължения. Всичко в крайна сметка опира до парите. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 40,41,21,17,2,16

Скорпион
Сряда отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Сряда е успешен ден в значителна степен за Скорпионите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Имате нужда от почивка, не се преуморявайте. Може би прекалено много се раздавате в работата си. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Ако не друго, сетете се, че е сряда.
Щастливи числа: 28,23,8,9,6,25

Стрелец
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Грешките на работното място са породени от факта, че сте се доверили на информация, която не сте проверили. В сряда ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 16,39,19,10,41,20

Козирог
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Сряда посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Грижете се за спокойствието си. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите ви. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 37,18,30,5,35,12

Водолей
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този сряда. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Доста работа Ви очаква през утрешния ден, дори и да не Ви се нрави. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 21,1,32,31,38,7

Риби
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. През сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Моментът не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 42,17,46,2,44,12

Znacite.com

Коментари

Новини Варна