IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 25 май 2022
Обновен: 16:17 | 25 април 2024

Хороскоп за 26 май 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 26 май 2022 (Всички зодии)

Овен
Четвъртък ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Грешките на работното място са породени от факта, че сте се доверили на информация, която не сте проверили. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 12,4,31,45,8,7

Телец
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Бъдете милостиви - дайте работа и изява и на някой друг. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 8,25,4,19,30,23

Близнаци
Четвъртък се оказва по-спокоен ден за представителите на Близнаци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. В четвъртък се движете повече и планирайте срещи. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Работата на партньорски начала утре определено няма да Ви се отдава. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 38,24,5,19,20,21

Рак
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Утре Раците доста трудно ще реализират деловите си цели, тъй като ще имат много други задачи. Освен това се налага да се осъществят и някои делови промени, с които най-вероятно ще се заемете незабавно. Последните ще са радикални за някои от зодията и ще решат неочаквано явил се проблем. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Добре би било четвъртък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Утре Раците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 41,23,17,5,36,35

Лъв
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. По-скоро отколкото си мислите може да спечелите пари. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Бъдете дипломатични и тактични, Лъвове.
Щастливи числа: 27,4,44,17,19,32

Дева
Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Трудностите, които Ви блокират работата до обед, са преодолими. Запазете спокойствие. Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 16,46,0,24,2,28

Везни
Четвъртък ще е доста успешен ден за представителите на Везни. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Не се поддавайте на погрешни представи за работата си. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Утрешният ден може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 2,1,19,22,27,17

Скорпион
Утрешният ден ще е силно активен. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. В четвъртък се движете повече и планирайте срещи. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете назаем, защото може и да не Ви ги върнат. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят, както Ви се иска. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 20,46,8,41,12,34

Стрелец
В чудесно състояние на духа са повечето от Стрелците през утрешния ден. Утрешният ден Ви обещава хармония в отношенията. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Парите придобиват друг смисъл за вас. Работата Ви утре до голяма степен ще се гради на доверие между Вас и околните. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 26,23,36,22,28,42

Козирог
В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. В състояние сте да постигнете висока степен на концентрация и ще се справите с работата си бързо и качествено. Не си губете времето с второстепенни занимания. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 36,29,21,38,2,6

Водолей
В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите ви. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 31,21,41,46,10,24

Риби
В четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Не претендирайте с познанията си и не се правете на многознайници, защото ще влошите отношенията си с околните. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Бъдете дипломатични и тактични, Риби.

Щастливи числа: 30,43,27,24,1,20

Znacite.com

Коментари

Новини Варна