IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 26 май 2022
Обновен: 18:10 | 16 април 2024

Хороскоп за 27 май 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 27 май 2022 (Всички зодии)

Овен
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Някой от Вас утре сте концентрирани в работата си до такава степен, че едва ли забелязвате какво става около вас. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 46,38,40,24,36,32

Телец
Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Нямате желание за активна работа. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Объркани сте емоционално. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 25,16,8,32,29,14

Близнаци
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Бъдете активни в спорта. В работата си обръщайте внимание на детайлите и довършвайте това, което сте започнали. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 38,32,22,18,42,6

Рак
Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. През петък напрежението ще е високо – не е време за пътувания, за поддържане на отношения или работа с хора в чужбина. Харчите пари за лични неща. Грижете се за спокойствието си. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 39,4,31,45,35,25

Лъв
Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Не е желателно да взимате пари назаем. Утрешният ден ще е плодотворен или най-малкото подчертава, че навлизате в ползотворен етап, а за да разгърне тази тенденция, утре трябва да се настойчиви по деловите си задачи въпреки трудностите. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 44,31,5,20,1,34

Дева
Утре сте с променливо настроение. Ако имате работа, която трябва да завършите утре, не отлагайте присъствието си на работното място. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Петък не е лош ден за Девите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 22,15,25,8,9,21

Везни
Петък може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Утрешният ден ще е добър за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Утрешният ден Ви обещава хармония в отношенията. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 35,33,19,32,34,18

Скорпион
Петък носи успех на Скорпионите. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Петък е много благоприятен за реализация на цели, свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 39,11,28,10,46,34

Стрелец
Утрешният ден ще блести с особен успех за Стрелците. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Не претендирайте с познанията си и не се правете на многознайници, защото ще влошите отношенията си с околните. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Ако не друго, сетете се, че е петък.
Щастливи числа: 17,37,14,26,24,7

Козирог
В петък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Благодатен и плодоносен, петък предоставя на Козирозите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. Утре е добре да вършите рутинна работа, да предприемате кратки пътувания, да насрочвате срещи. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 19,28,12,11,31,13

Водолей
В чудесно състояние на духа са повечето от Водолеите през утрешния ден. Утрешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност - за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 17,39,46,5,20,25

Риби
Утре сте с променливо настроение. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Утрешният ден ще е идеален за изява на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 31,12,24,9,17,11

Znacite.com

Коментари

Новини Варна