IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
10:20 | 28 май 2022
Обновен: 21:57 | 18 април 2024

Седмичен хороскоп 29 май – 5 юни 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп 29 май – 5 юни 2022 (Всички зодии)

Овен
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Бързате и поради това нещата не се получават добре. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен - спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно…
Щастливи числа: 46,30,11,17,32,33

Телец
Новина отдалече може да Ви зарадва. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай - това са ремонти, които ще повишат комфорта. Нервната Ви система е претоварена. За Вас започва нов творчески процес. Не губете чувство за реалност.
Щастливи числа: 34,8,30,6,32,2

Близнаци
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Нервната Ви система е претоварена. В края на седмицата се очертават парични приходи. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си които умело прикриват. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Възможно е да се сблъскате със затруднения.
Щастливи числа: 12,28,35,42,24,33

Рак
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано - не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.
Щастливи числа: 34,2,15,44,37,4

Лъв
Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Ако сте сами - едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Ако сте инициативни, може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.
Щастливи числа: 31,41,25,28,9,1

Дева
Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Не губете чувство за реалност.
Щастливи числа: 6,28,12,39,37,43

Везни
Новина отдалече може да Ви зарадва. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Възможно е да се обостри хронично заболяване. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. В крайна сметка ще постигате целите си.
Щастливи числа: 32,22,35,27,6,11

Скорпион
Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. Имате много поводи за вълнения. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.
Щастливи числа: 22,37,33,10,11,2

Стрелец
Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. В семейството Ви може да има болен. В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна намеса, каквито няма да липсват. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.
Щастливи числа: 33,26,41,36,8,0

Козирог
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. В работата си трябва да покажете професионализъм. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.
Щастливи числа: 24,4,21,36,18,10

Водолей
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Грижете се за здравето си. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Имате приятни преживявания с любим човек. Ако сте намислили сериозно нещо, веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.
Щастливи числа: 7,16,41,38,45,29

Риби
Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. Грижете се за здравето си. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В семейството Ви може да има болен. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.
Щастливи числа: 17,35,14,0,42,46

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна