IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
10:20 | 29 май 2022
Обновен: 10:23 | 1 май 2024

Хороскоп за 30 май 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 30 май 2022 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси, доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Работата Ви носи не само добри приходи, а и възхитата на колегите ви. Понеделник не е лош ден за Овните, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 15,42,38,37,26,9

Телец
В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Има дни, в които никой не се сеща да Ви потърси, но утре ще сте обект на интерес от няколко посоки. Лошото в цялата работа е, че ще Ви поканят на няколко партита и ще се чудите къде точно да отидете. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Парите придобиват друг смисъл за вас. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 25,42,10,2,17,30

Близнаци
Понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Най-вероятно е да Ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 16,19,39,4,20,0

Рак
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Имате доста неща за вършене утре, но това най-вероятно е, защото вие едва ли можете да стоите без работа. Добре ще е през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Бъдете дипломатични и тактични, Раци.
Щастливи числа: 29,22,18,46,31,5

Лъв
В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Съобразявайте се само с обстоятелствата, които може да затруднят работата ви. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Може също да се погрижите за здравето си като спортувате. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 29,24,9,46,5,33

Дева
Понеделник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Ангажирани сте с парични въпроси. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 40,25,38,20,5,0

Везни
Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Може да обърнете по-голямо внимание на бизнеса си, на свързаната с финанси работа, както и на партньорските си взаимоотношения. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. В понеделник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 6,40,4,2,43,5

Скорпион
Понеделник носи успех на Скорпионите. Бъдете внимателни в избора на партньори. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Ще имате много работа, но и хора, които са готови да Ви помогнат ще се намерят. Опитайте се да бъдете по-организирани, защото в противен случай никой не може да Ви е от полза. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 40,5,45,4,7,20

Стрелец
Утрешният ден ще е силно активен. Утрешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 2,39,44,12,20,23

Козирог
Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите ви. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Понеделник ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Козирог, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 35,30,8,18,5,14

Водолей
Понеделник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Утре Водолеите са сравнително организирани за деловата си изява, а някои дори демонстрират упорство. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 31,22,36,28,1,34

Риби
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. През понеделник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Понеделник не е лош ден за Рибите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 2,9,11,27,4,32

Znacite.com

Коментари

Новини Варна