IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Хороскопи
10:20 | 2 юни 2022
Обновен: 12:37 | 25 април 2024

Хороскоп за 3 юни 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 3 юни 2022 (Всички зодии)

Овен
Петък ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Не бива да оставяте днешната работа за утре. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 6,39,44,5,31,19

Телец
Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Телци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Утрешният ден е подходящ за учене, за пътувания и за работа или контакти с хора в чужбина. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Петък е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Бъдете дипломатични и тактични, Телци.
Щастливи числа: 45,1,29,27,22,3

Близнаци
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Бъдете активни в спорта. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Има дни, в които никой не се сеща да Ви потърси, но утре ще сте обект на интерес от няколко посоки. Лошото в цялата работа е, че ще Ви поканят на няколко партита и ще се чудите къде точно да отидете. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 20,18,36,4,34,8

Рак
Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Парите Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. В случай, че не сте готови за такъв стил на работа, ще възникнат остри противоречия, които ще провалят желаната реализация. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 11,40,30,17,37,45

Лъв
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за срещи и разговори, за старт на обучение, ако тази тема е актуална за вас. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Утре е ден за домашни дела. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 18,9,3,42,25,28

Дева
Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Работата навън ще Ви освободи от домашните задължения. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 2,8,20,0,19,22

Везни
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите ви. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 11,19,21,10,12,14

Скорпион
В петък за представителите на зодия Скорпион възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Възможно е утрешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Работата няма да Ви създаде всички затруднения за разлика от контактите. Утрешният ден ще е печеливш. Петък носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 43,24,28,30,34,23

Стрелец
Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Колкото е по-динамична и по-енигматична работата Ви утре толкова повече ще Ви увлича и толкова по-добре ще се справите. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 7,15,28,16,13,10

Козирог
Утрешният ден ще блести с особен успех за Козирозите. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Има дни, в които никой не се сеща да Ви потърси, но утре ще сте обект на интерес от няколко посоки. Лошото в цялата работа е, че ще Ви поканят на няколко партита и ще се чудите къде точно да отидете. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 10,45,0,24,36,14

Водолей
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Пазете си здравето, защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Ден за действие и работа. Бъдете активни, бъдете предприемчиви бъдете смели, защото много неща Вас чакат. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 17,3,35,1,25,20

Риби
Петък е успешен ден за Рибите. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Обуздайте напиращите Ви отрицателни емоции и избягвайте нежеланите теми. Само може да влошите отношенията си с човек, от когото сте зависими. Все пак участвайте активно в екипната работа и изразявайте мнението си ясно и недвусмислено. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари назаем - защото ще се отчете като загуба. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 32,34,30,35,33,10

Znacite.com

Коментари

Новини Варна