IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:20 | 9 юни 2022
Обновен: 01:33 | 26 април 2024

Хороскоп за 10 юни 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 10 юни 2022 (Всички зодии)

Овен
Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. В петък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 30,33,22,35,18,10

Телец
Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Въпреки това работата Ви ще е успешна. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 11,30,20,41,24,21

Близнаци
Петък не е еднозначен ден за Близнаците. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност - за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 7,5,11,31,26,38

Рак
Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Напрегнатата небесна конфигурация в петък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Разговорите за пари са трудни. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Бъдете много по-внимателни с колегите си. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 2,13,19,39,46,23

Лъв
Петък ще сблъска много от представителите на Лъв с нови преживявания. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите.В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 31,22,29,13,12,36

Дева
Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Дева. Петък се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Утре е добре да вършите рутинна работа, да предприемате кратки пътувания, да насрочвате срещи. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 26,11,33,40,9,31

Везни
В петък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Утре обърнете внимание на отношенията си. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 37,15,2,14,29,8

Скорпион
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви. Петък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Скорпионите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Гости отдалече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 43,3,45,21,31,10

Стрелец
В петък за представителите на зодия Стрелец възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Изясняват се нещата и в любовта. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Петък е много благоприятен за реализация на цели, свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Бъдете дипломатични и тактични, Стрелци.
Щастливи числа: 35,44,10,18,28,16

Козирог
Утрешният ден ще блести с особен успех за Козирозите. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Утрешният ден ще е подходящ за далечни пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 27,14,37,30,40,34

Водолей
В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете назаем, защото може и да не Ви ги върнат. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 23,24,5,44,43,13

Риби
В петък за представителите на зодия Риби възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Бъдете аналитични и направете преглед на работата си и на своите грешки, защото не само колегите Ви са виновни. Утре е ден за домашни дела. Късметът е с Вас и в любовта. Утре определено не Ви е ден за харчене. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 12,20,44,33,25,31

Znacite.com

Коментари

Новини Варна