IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
10:20 | 13 юни 2022
Обновен: 20:55 | 25 април 2024

Хороскоп за 14 юни 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 14 юни 2022 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще блести с особен успех за Овните. Времето не е подходящо за старт на обучение, за пътувания или за работа с хора в чужбина. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 43,0,41,10,7,46

Телец
Във вторник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Утре вечер се посветете на семейството си. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 42,38,34,31,7,45

Близнаци
Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Любовните преживявания ще са повод за емоция. В близките дни не очаквайте приходи. Професионалната ви, творческа и интелектуална работа през вторник ще бъде повлияна от добрата енергетика и без голямо натоварване ще отхвърлите повече задачи. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 1,42,33,46,31,16

Рак
Вторник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. От неочаквано място може да получите пари. Бъдете концентрирани, защото конкурентите Ви действат доста активно. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 0,13,43,4,41,12

Лъв
Вторник е успешен ден за Лъвовете. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще Ви поведат към нови успехи. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Вторник Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 33,19,12,26,41,24

Дева
Вторник ще сблъска много от представителите на Дева с нови преживявания. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. Към парите също трябва да подходите разумно. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 9,30,0,46,19,15

Везни
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Във вторник може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Вторник ще е ползотворен за намиране на работа от безработните. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 19,16,32,8,31,6

Скорпион
Вторник е твърде ползотворен ден и ще радва Скорпионите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти. Някои от Вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 29,11,43,3,46,19

Стрелец
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Утрешният ден Ви обещава хармония в отношенията. Анализирайте работата си, за да се справите. Вторник със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 36,29,1,19,11,25

Козирог
Вторник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 20,24,4,27,46,9

Водолей
Вторник ще е доста активен и динамичен за почти всички Водолеи, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Не претендирайте с познанията си и не се правете на многознайници, защото ще влошите отношенията си с околните. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Вторник Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Отделете време за семейството си. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 33,17,35,9,7,34

Риби
Вторник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Утре едва ли ще Ви се работи много, но при добра организация можете да намерите кой да свърши по-голяма част от вашата работа. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 13,14,17,43,26,30

Znacite.com

Коментари

Новини Варна