IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Хороскопи
10:20 | 14 юни 2022
Обновен: 22:06 | 15 април 2024

Хороскоп за 15 юни 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 15 юни 2022 (Всички зодии)

Овен
В сряда заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Вашите делови партньори се надяват да се съгласите на съвместна дейност. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Сряда намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 26,39,13,37,14,8

Телец
В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Сряда не е лош ден за Телците, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. През сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнени срокове, хващайте се на работа, докато все още Ви имат доверие. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 24,6,4,18,11,23

Близнаци
Сряда ще внесе известно вълнение сред Близнаците. Очаква Ви нова любов. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Навлизате в период, през който ще получите добри възможности за бизнеса си, както и за работата с финанси, за взимането на кредити. В сряда обаче не предприемайте нови инициативи. Утре Близнаците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 43,10,36,21,6,44

Рак
Сряда е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Към парите също трябва да подходите разумно. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Ще Ви изненада новост от делово естество. В сряда отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 2,26,28,22,7,44

Лъв
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Работата Ви утре до голяма степен ще се гради на доверие между Вас и околните. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Близките също желаят да им отделите от времето си. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 9,14,21,18,5,13

Дева
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Съхранявайте старателно документите и парите си. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Добро време за бизнес дела, за работа с банки, с финанси и с всичко, свързано с тези сфери. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 44,9,27,46,2,17

Везни
Голям процент от Везните са подвластни на отлично настроение в сряда, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Утрешният ден ще е подходящ и за големи покупки. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Силни и изпълнени с желание за работа сте, но трудности ще Ви попречат да завършите докрай започнатото. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 38,17,23,26,18,8

Скорпион
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Моментът не е благоприятен за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, както и за водене на важни преговори. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 26,40,24,22,7,17

Стрелец
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. В сряда най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Работата Ви ще е успешна, което няма как да не Ви зарадва в крайна сметка. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 11,34,40,15,17,6

Козирог
Сряда е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Налага се да промените плановете си и да свършите допълнителна работа, която ще Ви донесе добри доходи до обед. Не я отказвайте, за да не съжалявате за провалената възможност за материална стабилизация. Ярки любовни постижения. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Сряда носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 32,38,23,33,0,16

Водолей
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Задълбочената работа при изпълнение на поставените задачи ще даде добри резултати. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 28,40,12,30,10,8

Риби
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Утрешният ден ще е подходящ за обучение, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина, но при положение, че сте планирали всичко и сте добре подготвени. В интимния живот емоциите са смесени. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 7,11,21,38,42,4

Znacite.com

Коментари

Новини Варна