IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
10:20 | 17 юни 2022
Обновен: 04:00 | 22 април 2024

Хороскоп за 18 юни 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 18 юни 2022 (Всички зодии)

Овен
Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за контакти с хора в чужбина. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Ярки любовни постижения. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 10,1,32,3,37,6

Телец
Събота бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Телец. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. В случай, че не сте готови за такъв стил на работа, ще възникнат остри противоречия, които ще провалят желаната реализация. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 23,24,40,9,38,13

Близнаци
В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Утрешният ден е подходящ за рутинна работа. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 1,32,45,27,36,16

Рак
Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Утре са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Бъдете аналитични и направете преглед на работата си и на своите грешки, защото не само колегите Ви са виновни. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 39,20,42,27,46,40

Лъв
Събота бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Лъв. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Утре обърнете внимание на отношенията си. В събота ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Събота не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. Бъдете дипломатични и тактични, Лъвове.
Щастливи числа: 44,18,39,38,29,10

Дева
Събота, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Все пак всички около Вас се чувстват прекрасно, а работата Ви носи удовлетворение. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 41,11,33,43,20,1

Везни
Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Везните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Утре обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Събота е изключително благоприятен ден, който ще Ви изненада с изразителен успех от професионален тип и в реализацията на обществени контакти. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 10,13,3,22,11,29

Скорпион
Събота носи успех на Скорпионите. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 29,2,4,12,9,43

Стрелец
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 19,31,44,0,37,30

Козирог
Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Козирозите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Моментът е подходящ за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Намерете също време да се позанимавате с хобито си и с нещата, които обичате за вършите и Ви зареждат. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 41,29,35,24,21,13

Водолей
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Утре обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Активен ден, характерен с много действие и разговори, предизвикани от ситуации целящи да развият бизнеса и работата ви. Утре вечер се посветете на семейството си. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. През събота внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 31,36,17,46,23,6

Риби
Събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Утрешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнес занимания. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 40,39,11,12,45,6

Znacite.com

Коментари

Новини Варна