IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
10:20 | 18 юни 2022
Обновен: 07:58 | 17 април 2024

Седмичен хороскоп 20 – 26 юни 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп 20 – 26 юни 2022 (Всички зодии)

Овен
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.
Щастливи числа: 16,32,31,17,28,18

Телец
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. В здравословен план ще бъдете добре. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Ако Ви се налага да общувате с досадници, го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. Възможно е да се сблъскате със затруднения.
Щастливи числа: 44,39,28,19,38,0

Близнаци
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.
Щастливи числа: 30,39,14,16,10,11

Рак
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 0,20,3,42,39,44

Лъв
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.
Щастливи числа: 45,28,37,24,18,9

Дева
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. В работата Ви има промени. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. В интимния живот Ви очакват големи изненади. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на юли. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.
Щастливи числа: 3,26,13,46,22,12

Везни
Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Ако Ви се налага да общувате с досадници, го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.
Щастливи числа: 39,31,22,28,26,23

Скорпион
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 1,2,13,16,20,18

Стрелец
Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил, си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.
Щастливи числа: 7,44,23,0,1,19

Козирог
Новина отдалече може да Ви зарадва. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Ако възникне сложна ситуация, имате на своя страна влиятелни хора. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.
Щастливи числа: 21,6,31,12,44,22

Водолей
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Носите голяма отговорност. Всяка казана от Вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви. Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.
Щастливи числа: 13,18,42,9,7,2

Риби
Новина отдалече може да Ви зарадва. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.
Щастливи числа: 33,11,37,32,21,7

Znacite.com

Коментари

Новини Варна