IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:20 | 21 юни 2022
Обновен: 01:50 | 18 май 2024

Хороскоп за 22 юни 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 22 юни 2022 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Покажете професионализма си, като се съсредоточите върху работата си и по-малко давайте съвети, или само когато Ви ги поискат. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Сряда се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Овните, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 14,10,39,20,19,0


Телец
Сряда ще е доста активен и динамичен за почти всички Телци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Трудности могат да променят изцяло плановете Ви до обед. След обед се постарайте, дори и с цената на повече усилия да отхвърлите работата си. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 9,28,22,32,4,25

Близнаци
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. В сряда добре ще Ви се отразява плуването. Утрешният ден ще е добър за професионални изяви и за рутинни занимания. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 12,28,15,23,22,11

Рак
Сряда бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Рак. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 6,23,38,16,3,27

Лъв
Сряда ще сблъска много от представителите на Лъв с нови преживявания. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 8,6,38,40,27,1

Дева
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Безработните да си потърсят работа чрез познати или да четат внимателно обявите в интернет. Благодатен и плодоносен, сряда предоставя на Девите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 31,42,13,6,39,1

Везни
Сряда е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Сряда се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Везните, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Утрешният ден ще също е подходящ за изпълнение на рутинните Ви ангажименти и на ежедневната работа. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Бъдете дипломатични и тактични, Везни.
Щастливи числа: 1,29,41,46,42,43

Скорпион
В сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. От утре започва тридневен период, който за Вас не е подходящ за далечни пътувания, за работа с хора в чужбина или за старт на учене. Объркани сте емоционално. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 2,5,30,45,40,46

Стрелец
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Постарайте се да не допускате намеса в работата си на странични хора, особено ако са свързани с ваши конкуренти. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. В сряда ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Ярки любовни постижения. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 18,35,31,20,4,25

Козирог
Сряда не е еднозначен ден за Козирозите. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. С добра организация и в приповдигнато настроение утре ще отхвърлите повече работа. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 45,42,31,29,34,1

Водолей
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. През сряда ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Утре едва ли ще Ви се работи много, но при добра организация можете да намерите кой да свърши по-голяма част от вашата работа. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 21,41,39,18,32,26

Риби
Сряда ще е доста успешен ден за представителите на Риби. Грижете се добре за здравето си. Времето вече е подходящо за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Сряда носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 2,13,31,8,0,19

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна