IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
10:20 | 22 юни 2022
Обновен: 15:08 | 28 март 2024

Хороскоп за 23 юни 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 23 юни 2022 (Всички зодии)

Овен
Четвъртък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Все пак работата Ви върви утре, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 32,45,36,22,18,34

Телец
Утре имате куп неща за вършене. Благодатен и плодоносен, четвъртък предоставя на Телците значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. В четвъртък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на новите си делови партньори и познати. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 44,26,23,19,5,12

Близнаци
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Налага се да промените плановете си и да свършите допълнителна работа, която ще Ви донесе добри доходи до обед. Не я отказвайте, за да не съжалявате за провалената възможност за материална стабилизация. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 24,9,19,44,17,0

Рак
Четвъртък е успешен ден за Раците. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Обърнете внимание на семейството си. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Някой от Вас утре сте концентрирани в работата си до такава степен, че едва ли забелязвате какво става около вас. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 27,33,42,17,30,20

Лъв
Четвъртък ще внесе известно вълнение сред Лъвовете. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Утре вечер се посветете на семейството си. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Четвъртък е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Не се опитвайте да накарате себе си или хората, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 46,18,26,14,33,12

Дева
В четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Избегнете усложненията в работата ви, които могат да доведат до проблеми в отношенията и до провал на започнатите задачи. Не е разумно да вземате пари в заем. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 29,8,34,10,21,38

Везни
Утре имате куп неща за вършене. В утрешния ден на пълнолунието за месеца моментът не е подходящ за пътувания, за контакти или работа с хора, свързани с чужбина. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Везните през утрешния ден. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 10,20,8,39,31,21

Скорпион
В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Четвъртък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Скорпионите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 38,41,20,30,26,1

Стрелец
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 19,11,35,23,12,36

Козирог
Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Козирозите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. С добра организация и в приповдигнато настроение утре ще отхвърлите повече работа. Добре би било четвъртък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 22,43,29,24,1,11

Водолей
Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Утре вечер се посветете на семейството си. В четвъртък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Не Ви се занимава с обичайната работа и затова Ви се струва изморителна. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Утрешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 14,28,13,35,27,37

Риби
Четвъртък ще сблъска много от представителите на Риби с нови преживявания. Бъдете активни в спорта. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. С работа ще подобрите финансите си и ще си направите добра реклама. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Утрешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Утре Рибите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 9,28,6,42,3,32

Znacite.com

Коментари

Новини Варна