IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:00 | 25 юни 2022
Обновен: 15:23 | 25 април 2024

Седмичен хороскоп 27 юни – 3 юли 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп 27 юни – 3 юли 2022 (Всички зодии)

Овен
Не подценявайте интуицията си. Ако обедините усилията си и сключите делови договори, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Ако Ви се налага да общувате с досаднициq го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете, че те също Ви помагат. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.
Щастливи числа: 43,28,25,13,15,46

Телец
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на юли. Една любовна връзка се развива доста бурно, и хората около Вас може да разберат какво става. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Не прекалявайте с храната. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.
Щастливи числа: 5,4,20,9,41,1

Близнаци
Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Има риск от главоболие. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. За всяко нещо си има подходящ момент.
Щастливи числа: 24,2,12,18,36,4

Рак
В главата Ви се раждат нови мисли и желания. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.
Щастливи числа: 25,2,20,30,6,11

Лъв
Не подценявайте интуицията си. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.
Щастливи числа: 11,33,10,29,43,19

Дева
Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.
Щастливи числа: 0,29,34,23,13,39

Везни
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.
Щастливи числа: 1,4,24,2,34,28

Скорпион
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. За много от Вас се очертава пътуване, което ще Ви носи добро настроение и самочувствие. Ако сте сами - едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.
Щастливи числа: 38,2,24,41,14,34

Стрелец
Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н. В работата задачите Ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерасне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т.н. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Нервната Ви система е претоварена. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.
Щастливи числа: 0,30,44,14,39,29

Козирог
Не подценявайте интуицията си. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Една любовна връзка се развива доста бурно, и хората около Вас може да разберат какво става. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. В крайна сметка ще постигате целите си.
Щастливи числа: 28,39,16,34,11,5

Водолей
Не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Ако обедините усилията си и сключите делови договори, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Имате много поводи за вълнения. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.
Щастливи числа: 7,2,41,44,34,39

Риби
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение. Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. Една любовна връзка се развива доста бурно, и хората около Вас може да разберат какво става. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай - това са ремонти, които ще повишат комфорта. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.
Щастливи числа: 5,3,18,35,19,6

Znacite.com

Коментари

Новини Варна