IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:20 | 30 юни 2022
Обновен: 16:12 | 18 април 2024

Месечен хороскоп за юли 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп за юли 2022 (Всички зодии)

Овен
Юли ще бъде успешен за амбициозните представители на вашия знак. Грижете се за семейството и близките си. Ако сте в хармония със себе си, всичко ще е наред, и обратното. В личния Ви живот запознанствата ще имат важна роля през месеца. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. Безработните имат шанс да намерят подходяща работа. В резюме се старайте да не се налагате на всяка цена и добре да обмисляте приказките и действията си, като избягвате сериозно обвързване под каквато и да е форма.
Щастливи числа: 32,12,24,0,40,23

Телец
В средата на месеца вземате участие в организирането на много приятни пътувания в страната. В случай, че бракът Ви не върви, не се колебайте в решението да промените живота си. Амбициозни сте и ще се наредите сред първите, мотивирани и от убеждението, че такова е призванието ви. Ако се почувствате емоционално и психически натоварени, търсете уединението, но без да се затваряте в себе си. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. Не пресирайте никого с поведението си и не проявявайте претенциите си с повод и без повод, за да не си създавате врагове. Дните от 8 до 10 са критични за вас, удвоете вниманието си.
Щастливи числа: 35,24,16,1,46,45

Близнаци
Дните от 10 до 12 са рискови за вас, бъдете предпазливи във всичко, което предприемате и по никакъв начин не се претоварвайте. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. За необвързаните месецът носи желани развития – нова любов и дори брак. През месеца ще бъдете по-обвързани с професионалните си ангажименти, които ще повишават възможностите и перспективите Ви за развитие. Осигурете си повече време за отдих и сън. Ако загърбите нуждите и проблемите на близките си, приятелите и обществото, бъдете сигурни, че няма да напреднете в нито една сфера на интересите си. Дните от 8 до 10 са критични за вас, удвоете вниманието си.
Щастливи числа: 21,32,7,23,42,8

Рак
В личен план критичните Ви дни са от 14 до 17, когато не бива да предприемате нови и рисковани начинания. През дните от 26 до 29 бъдете особено внимателни, наложете си повече спокойствие и умереност в мисленето и действията. Ще Ви бъде по-лесно, ако контролирате емоциите и сработите отношенията си с хората от обкръжението ви, както и с онези, от които в някаква степен зависите. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Не бъдете самонадеяни, особено при подписване на договори и документи, не започвайте нови дела и обмисляйте прецизно работата си. Възможни са раздели, ако не направите реална оценка на ситуацията и не се промените. Като цяло месецът ще Ви предложи хубави мигове, които да споделите с близките ви.
Щастливи числа: 25,18,27,40,1,29

Лъв
Начинанията Ви ще бъдат успешни, ако в периода от 17 юли не предприемате нищо ново и по никакъв начин не изпреварвате събитията. Възможни са раздели, ако не направите реална оценка на ситуацията и не се промените. Понякога емоцията Ви пречи да прозрете в користните намерения на околните и се обвързвате с ненужни обещания, които в последствие утежняват живота ви. За това бъдете повече реалисти и се съсредоточете върху своите планове и цели. Ако сте в хармония със себе си, всичко ще е наред, и обратното. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. В професионален и обществено-политически план като резултат от проявената Ви активност ще получите възможности за подписване на изгодни договори, сключване на сделки, професионални и финансови реализации. Дните от 8 до 10 са критични за вас, удвоете вниманието си.
Щастливи числа: 34,7,45,37,26,32

Дева
В личен план критичните Ви дни през юли са от 14 до 17, когато не бива да предприемате нови и рисковани начинания. Влошените взаимоотношения ще имат съдбовен характер и ще Ви бъде трудно да ги възстановите, каквито и усилия да влагате, за това бъдете отговорни към мислите и действията си. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Понякога емоцията Ви пречи да прозрете в користните намерения на околните и се обвързвате с ненужни обещания, които в последствие утежняват живота ви. За това бъдете повече реалисти и се съсредоточете върху своите планове и цели. По отношение на бизнеса са възможни спадове, които могат да засилят у Вас усещането за безпокойство и неудовлетвореност. Няма да Ви е лесно, но ако сте упорити и с желание да не повтаряте стари грешки, ще работите и ще имате резултати. Като цяло не бива да очаквате нещо изключително от живота, защото месецът носи трудности от различен характер, в това число професионален, обществено-политически и в интимната сфера.
Щастливи числа: 29,33,31,26,6,12

Везни
Дните от 12 до 14 са рискови за вас, бъдете по–внимателни и не предприемайте важни стъпки в никаква посока. Вслушайте се в сърцето и интуицията си, те са вашия надежден ориентир, когато трябва да вземете важно решение или сте изправени пред избор. В професионален и обществено-политически план като резултат от проявената Ви активност ще получите възможности за подписване на изгодни договори, сключване на сделки, професионални и финансови реализации. Ще Ви бъде по-лесно, ако контролирате емоциите и сработите отношенията си с хората от обкръжението ви, както и с онези, от които в някаква степен зависите. Ако сте в хармония със себе си, всичко ще е наред, и обратното. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Като цяло месецът ще Ви предложи хубави мигове, които да споделите с близките ви.
Щастливи числа: 1,6,4,23,26,29

Скорпион
В личен план критичните Ви дни са от 14 до 17 юли, когато не бива да предприемате нови и рисковани начинания. Ако загърбите нуждите и проблемите на близките си, приятелите и обществото, бъдете сигурни, че няма да напреднете в нито една сфера на интересите си. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. За необвързаните месецът носи желани развития – нова любов и дори брак. През месеца ще бъдете по-обвързани с професионалните си ангажименти, които ще повишават възможностите и перспективите Ви за развитие. Ако се почувствате емоционално и психически натоварени, търсете уединението, но без да се затваряте в себе си. Във всички случаи не е препоръчително да започвате нищо ново, за да избегнете провали и разочарования.
Щастливи числа: 37,5,46,33,1,42

Стрелец
Юли ще бъде успешен за амбициозните представители на вашия знак. До себе си имате хора, които Ви обичат и подкрепят, което Ви прави устойчиви, но по-често си давайте сметка за своето отношение към тях. Поради заетост и други ваши причини ги наранявате, а след това се дразните от поведението им. Амбициозни сте и ще се наредите сред първите, мотивирани и от убеждението, че такова е призванието ви. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Месецът не е подходящ за създаване на нова връзка и сключване на брак. Дните от 19 до 22 са критични за вас, грижете се по-добре за здравето си и не рискувайте в нови начинания. В резюме се старайте да не се налагате на всяка цена и добре да обмисляте приказките и действията си, като избягвате сериозно обвързване под каквато и да е форма.
Щастливи числа: 38,10,24,7,33,27

Козирог
Дните от 12 до 14 юли са рискови за вас, бъдете по–внимателни и не предприемайте важни стъпки в никаква посока. Месецът не е подходящ за създаване на нова връзка и сключване на брак. В личен план няма да липсват запознанства, срещи, пътувания, и хора, които ще Ви разнообразят приятно. Дните от 19 до 22 юли са критични за вас, грижете се по-добре за здравето си и не рискувайте в нови начинания. Не бъдете самонадеяни, особено при подписване на договори и документи, не започвайте нови дела и обмисляйте прецизно работата си. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Във всички случаи не е препоръчително да започвате нищо ново, за да избегнете провали и разочарования.
Щастливи числа: 4,33,39,23,45,26

Водолей
В личен план критичните Ви дни през са от 14 до 17 юли, когато не бива да предприемате нови и рисковани начинания. Все повече хора ще се нуждаят от подкрепата ви, от вашата състрадателност и добро сърце, за това бъдете великодушни и прощаващи. По отношение на бизнеса са възможни спадове, които могат да засилят у Вас усещането за безпокойство и неудовлетвореност. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. В личен план няма да липсват запознанства, срещи, пътувания, и хора, които ще Ви разнообразят приятно. Възможно е да се доказвате в битки, но имате сили и ще се справите, стига да сте коректни и да спазвате законността. В резюме се старайте да не се налагате на всяка цена и добре да обмисляте приказките и действията си, като избягвате сериозно обвързване под каквато и да е форма.
Щастливи числа: 8,36,26,32,28,46

Риби
За всичко си има време, осъзнаете ли го, ще си спестите разочарования и загуби. Не бъдете самонадеяни, особено при подписване на договори и документи, не започвайте нови дела и обмисляйте прецизно работата си. През дните от 26 до 29 юли , бъдете особено внимателни, наложете си повече спокойствие и умереност в мисленето и действията. Понякога емоцията Ви пречи да прозрете в користните намерения на околните и се обвързвате с ненужни обещания, които в последствие утежняват живота ви. За това бъдете повече реалисти и се съсредоточете върху своите планове и цели. Полезно е добре да премисляте с кого се обвързвате и най-вече с кого сте в конфликт, особено до 15 юли , за да не си създадете врагове за цял живот. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Като цяло не бива да очаквате нещо изключително от живота, защото месецът носи трудности от различен характер, в това число професионален, обществено-политически и в интимната сфера.
Щастливи числа: 28,14,21,20,11,19

Znacite.com

Коментари

Новини Варна