IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Хороскопи
10:20 | 3 юли 2022
Обновен: 09:37 | 17 април 2024

Хороскоп за 4 юли 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 4 юли 2022 (Всички зодии)

Овен
Понеделник ще е доста успешен ден за представителите на Овен. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 10,44,33,16,26,40

Телец
Понеделник ще е доста успешен ден за представителите на Телец. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Активен ден, характерен с много действие и разговори, предизвикани от ситуации целящи да развият бизнеса и работата ви. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 16,42,3,22,44,1

Близнаци
В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Бъдете концентрирани, защото конкурентите Ви действат доста активно. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Ангажирани сте с парични въпроси. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Бъдете дипломатични и тактични, Близнаци.
Щастливи числа: 17,1,30,25,9,31

Рак
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. От утре започва тридневен период, който за Вас не е подходящ за далечни пътувания, за работа с хора в чужбина или за старт на учене. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 0,30,14,36,44,46

Лъв
В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Очаква Ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 37,31,44,2,4,41

Дева
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Много силен ден за реализация на делови цели и за започване на работа от безработните, но възможностите Ви за успех не се ограничават само в сферата на деловата активност, а обхващат и лични цели. Утре Девите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 37,33,32,45,36,19

Везни
В понеделник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Прекалено напрегнати сте в работата си утре, затова се постарайте вечерта да си осигурите нужното спокойствие. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 11,30,8,19,26,2

Скорпион
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. В работата си обръщайте внимание на детайлите и довършвайте това, което сте започнали. Утрешният ден ще е печеливш. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 0,32,40,10,26,7

Стрелец
Понеделник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Следобед ще Ви изнервят неприятни новини, свързани с работата ви. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 2,38,6,41,42,24

Козирог
Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Можете да постигнете много утре, ако приемете присърце задълженията си и сериозно се захванете за работа. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. В понеделник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Понеделник е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 31,12,24,45,16,4

Водолей
Понеделник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Бъдете внимателни в избора на партньори. Моментът е подходящ за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Намерете също време да се позанимавате с хобито си и с нещата, които обичате да вършите и Ви зареждат. Възможно е да дадете пари на свои близки. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 0,34,23,24,19,40

Риби
Понеделник ще е благоприятен ден за Рибите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. От неочаквано място може да получите пари. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 43,5,34,26,39,13

Znacite.com

Коментари

Новини Варна