IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:20 | 4 юли 2022
Обновен: 21:57 | 16 май 2024

Хороскоп за 5 юли 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 5 юли 2022 (Всички зодии)

Овен
Вторник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Бъдете внимателни при работа с пари. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно, заведете близките си на ресторант. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 36,29,33,30,35,14

Телец
Вторник не е еднозначен ден за Телците. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Късметът е с Вас и в любовта. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 23,9,46,18,2,44

Близнаци
Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Близнаци. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Напрегнатата небесна конфигурация във вторник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Утрешният ден не е добър за пътувания, за работа или контакти с чужденци. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 28,35,40,45,41,9

Рак
Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Раците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Не прекалявайте с похапването. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Обърнете внимание и на хората в дома си. Вторник е блестящ ден за осъществяването на лични и делови цели. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 18,13,11,19,42,24

Лъв
Вторник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Необходима Ви е ясна схема за работа, която да следвате. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Гости отдалече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 28,12,16,40,22,38

Дева
Във вторник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Утрешният ден ще е благоприятен за творческа дейност и пътувания, ако сте умерени и търпеливи. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Към парите също трябва да подходите разумно. В заключение Вторник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 23,28,42,5,27,16

Везни
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. В състояние сте да отхвърлите много работа. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Има шанс да спечелите пари, и ако мислите в тази насока, наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 45,3,31,30,39,14

Скорпион
Вторник ще сблъска много от представителите на Скорпион с нови преживявания. В състояние сте да постигнете висока степен на концентрация и ще се справите с работата си бързо и качествено. Не си губете времето с второстепенни занимания. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Объркани сте емоционално. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 2,39,37,7,22,43

Стрелец
Вторник е твърде ползотворен ден и ще радва Стрелците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Парите Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Успехът Ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 18,21,44,15,29,11

Козирог
Голям процент от Козирозите са подвластни на отлично настроение във вторник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Направете задълбочен анализ на резултатите от работата си и поправете грешките си. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно да владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 3,25,20,16,6,40

Водолей
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Гости отдалече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Утрешният ден ще е неблагоприятен за активна работа. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 5,3,1,37,21,0

Риби
Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. Не прекалявайте с похапването. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 5,39,36,44,21,7

Znacite.com

Коментари

Новини Варна