IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Хороскопи
10:20 | 7 юли 2022
Обновен: 18:09 | 13 май 2024

Хороскоп за 8 юли 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 8 юли 2022 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Объркани сте емоционално. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 9,46,6,43,25,21

Телец
В петък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Утрешният ден не е подходящ и за работа с хора в чужбина, и за пътувания. Заложете на общуването с околните, организирайте срещи и разговори. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 0,5,6,9,20,40

Близнаци
Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Имате пари, не търсете повече. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Някои ще направят опит за поемане на нова работа или длъжност, което по принцип е възможно, но утре въпросът не може да бъде разрешен. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 15,40,37,44,17,42

Рак
Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Рак. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Работата на партньорски начала утре определено няма да Ви се отдава. През петък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 1,6,16,33,21,37

Лъв
Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Лъвовете. Не прекалявайте с похапването. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Работата навън ще Ви освободи от домашните задължения. Петък носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 21,12,19,40,41,29

Дева
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Притесняват Ви въпроси от материален характер, но след утрешния ден едва ли ще остане място за притеснение у вас. Просто всичко, което ще Ви се случи утре, ще е потвърждение на Вашите надежди и адекватен отговор на усилената Ви работа напоследък. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Ярки любовни постижения. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 27,41,15,20,28,1

Везни
Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Други ще уредят започването на нова работа, а трета част от зодията ще спечелят много добре от материална сделка в средите на бизнеса. Утре вечер се посветете на семейството си. В близките дни не очаквайте приходи. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 36,5,12,19,1,24

Скорпион
Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Очаква Ви нова любов. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. За представителите на Скорпион се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 33,2,46,42,0,40

Стрелец
Петък ще внесе известно вълнение сред Стрелците. Имате пари, не търсете повече. Утре трябва да избягвате пътувания, работа или контакти с хора в чужбина, а в дома си – конфликтните ситуации. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 14,22,43,17,18,24

Козирог
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Лесно може да се изпокарате на работното място. Не се препоръчва работа в екип. Ще Ви е трудно да балансирате между амбициите на един и желанията на друг. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 11,35,39,36,9,2

Водолей
Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Добрата организация ще Ви позволи да се справите с работата си утре, имате опит с подобна натовареност и ще придвижите делата си. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 9,32,46,28,6,37

Риби
Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Риби. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Късметът е с Вас и в любовта. Утрешният ден ще е подходящ както за пътувания, за бизнес и за работа с финанси, така и за действия по професионалната Ви реализация. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 0,40,3,44,11,20

Znacite.com

Коментари

Новини Варна