IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Хороскопи
10:20 | 8 юли 2022
Обновен: 13:10 | 13 май 2024

Хороскоп за 9 юли 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 9 юли 2022 (Всички зодии)

Овен
Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството отколкото към служебни ангажименти. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 2,25,27,21,8,30

Телец
Утрешният ден ще блести с особен успех за Телците. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Събота не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Грижете се добре за здравето си. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 26,37,14,23,25,21

Близнаци
Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Малко по-нервен е утрешният ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. В никакъв случай не допускайте разочарованията от някого или нещо да влияят на намеренията и работата Ви утре. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 41,25,27,44,2,17

Рак
Утре сте с променливо настроение. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Утрешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 39,1,4,15,9,44

Лъв
Събота бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Лъв. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Не се притеснявайте да се обърнете към колегите си, ако сте на работа и Ви е необходима тяхната помощ. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 24,41,36,18,16,37

Дева
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този събота. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Обърнете внимание и на хората в дома си. Отнасяйте се внимателно към съвместната работа с Вашите колеги, ако се е наложило да я започнете сутринта в празничния ден. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 16,5,46,10,35,45

Везни
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Едва ли ще Ви свърта на едно място. По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 6,29,32,34,16,3

Скорпион
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Доста работа Ви очаква през утрешния ден, дори и да не Ви се нрави. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 44,5,20,2,36,8

Стрелец
Утрешният ден ще е силно активен. Не е изключено да пропилеете празничния ден в разрешаване на семейни проблеми и работата Ви да изостане. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 19,25,28,21,16,17

Козирог
В събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът ви. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 28,25,27,37,23,1

Водолей
Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Събота е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на утрешния ден ще сте доволни. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 40,42,0,12,39,16

Риби
В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Това ще облекчи работата ви, но не изпадайте в крайности, когато обсъждате конкретните детайли. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Утрешният ден може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 31,6,39,32,37,25

Znacite.com

Коментари

Новини Варна