IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
10:20 | 12 юли 2022
Обновен: 04:09 | 4 май 2024

Хороскоп за 13 юли 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 13 юли 2022 (Всички зодии)

Овен
Сряда ще е доста активен и динамичен за почти всички Овни, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Утрешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Парите Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 40,5,7,22,13,29

Телец
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Сряда не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Включете се в работата на Вашите колеги и изявете възможностите си. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 45,34,12,31,28,30

Близнаци
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. След като добиете базови познания, бихте могли да промените сферата си на работа или да вършите две различни дейности едновременно. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Утрешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. В сряда се движете повече и планирайте срещи. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 46,13,43,44,29,20

Рак
Сряда е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Напрегнатата небесна конфигурация в сряда сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Сряда е благоприятен ден за Раците и обещава успех във всичко. Малко по-нервен е утрешният ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. През сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Сряда носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 15,10,26,0,33,44

Лъв
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Утрешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Имате прекалено високи изисквания към себе си и към работата си и това Ви помага винаги да сте на ниво. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 3,5,12,4,35,2

Дева
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието ви. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Объркани сте емоционално. Бъдете дипломатични и тактични, Деви.
Щастливи числа: 40,12,17,14,10,45

Везни
Сряда не е еднозначен ден за Везните. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. В работата си прилагайте творчески подход. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 24,16,17,41,9,6

Скорпион
Сряда е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Обърнете внимание също и на човека до себе си. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Съвместна работа с ваш партньор ще бъде много ползотворна. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 23,6,1,14,18,46

Стрелец
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през тази сряда. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. По отношение на деловите цели става въпрос за разговори с някого, чрез които ще стабилизирате позициите си, или ще уредите работа на ново място. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Сряда със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 20,11,34,46,36,35

Козирог
Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Козирози, а за някои денят дори ще е скучен въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Опитайте се да промените методите на работа за дейностите, които Ви затрудняват. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Сряда посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 38,29,36,15,9,35

Водолей
Утре сте с променливо настроение. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Водолеите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Бъдете креативни вместо да лежите на стара слава. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 13,0,18,5,33,29

Риби
Сряда ще е доста активен и динамичен за почти всички Риби, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Времето не е подходящо за старт на обучение, за пътувания или за работа с хора в чужбина. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. В сряда може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Ако не друго, сетете се, че е сряда.
Щастливи числа: 26,39,18,24,10,4

Znacite.com

Коментари

Новини Варна