IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
10:20 | 15 юли 2022
Обновен: 10:08 | 13 май 2024

Хороскоп за 16 юли 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 16 юли 2022 (Всички зодии)

Овен
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. В професионално отношение не се надявайте на нови делови предложения. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованиетоq ще Ви направят по-забързани и активни. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 2,13,34,29,25,37

Телец
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най- доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Нямате желание за активна работа. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 4,22,10,30,1,9

Близнаци
В събота е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Съвместна работа с ваш партньор ще бъде много ползотворна. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 0,14,3,6,38,23

Рак
Събота се оказва по-спокоен ден за представителите на Раци, а за някои денят дори ще е скучен въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Работата Ви утре ще е напрегната, но ползотворна. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Обърнете внимание на семейството си. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Избягвайте рискови операции с пари. Събота със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 43,17,18,1,22,24

Лъв
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. През събота ще е добре, ако заложите на рутинната работа и на изпълнението на ежедневните си задачи и ангажименти. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 27,38,43,25,40,32

Дева
Голям процент от Девите са подвластни на отлично настроение в събота, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. В близките дни не очаквайте приходи. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Работата и утре е свързана с много хора и различни положения, с които ще трябва да се справяте. Това обаче ще Ви наведе на ценни идеи, от които е възможно да се възползвате за в бъдеще. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 45,21,4,41,43,14

Везни
Голям процент от Везните са подвластни на отлично настроение в събота, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Ако сте семейни, търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Вашите делови партньори се надяват да се съгласите на съвместна дейност. През събота ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 9,19,24,33,30,44

Скорпион
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Седмицата започва като на педали. Всъщност това изобщо няма да Ви учуди, дори напротив, ще Ви подготви по-пълноценно за работа. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Събота е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 42,24,35,40,22,16

Стрелец
Събота може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Утре е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 24,14,11,32,36,38

Козирог
Събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Екипната работа утре може да Ви е трудна, защото мнението Ви често ще се различава от това на останалите участници. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Утрешният ден ще е добър за покупки след работно време. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 46,40,4,2,9,10

Водолей
Събота ще внесе известно вълнение сред Водолеите. Събота е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Водолеите. Утрешният ден ще е идеален за срещи и провеждане на делови разговори. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 4,17,14,2,5,19

Риби
Голям процент от Рибите са подвластни на отлично настроение в събота, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Работата Ви в момента е под нечие наблюдение. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 27,34,35,7,6,10

Znacite.com

Коментари

Новини Варна