IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
10:20 | 16 юли 2022
Обновен: 13:40 | 25 април 2024

Седмичен хороскоп 18 – 24 юли 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп 18 – 24 юли 2022 (Всички зодии)

Овен
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Ако възникне сложна ситуация, имате на своя страна влиятелни хора. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано - не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.
Щастливи числа: 13,11,29,31,41,42

Телец
Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай - това са ремонти, които ще повишат комфорта. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. За всяко нещо си има подходящ момент.
Щастливи числа: 10,25,35,46,29,8

Близнаци
В главата Ви се раждат нови мисли и желания. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.
Щастливи числа: 6,14,37,21,46,44

Рак
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Имате много поводи за вълнения. Засега е важно да усетите накъде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.
Щастливи числа: 30,40,43,27,32,19

Лъв
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Навлизате в ползотворен делови период. Имате приятни преживявания с любим човек. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.
Щастливи числа: 45,2,11,23,13,25

Дева
В главата Ви се раждат нови мисли и желания. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. В края на седмицата се очертават парични приходи. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.
Щастливи числа: 7,15,10,11,14,43

Везни
Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. В работата си трябва да покажете професионализъм. В семейството Ви настъпва мир и хармония. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.
Щастливи числа: 9,2,33,42,41,45

Скорпион
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. В здравословен план ще бъдете добре. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Ако възникне сложна ситуация, имате на своя страна влиятелни хора. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.
Щастливи числа: 18,15,35,10,45,5

Стрелец
Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.
Щастливи числа: 25,7,46,29,16,30

Козирог
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно -професионална реализация. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. За всяко нещо си има подходящ момент.
Щастливи числа: 36,46,16,9,19,28

Водолей
Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Не са изключени кожни проблеми, алергии. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. Една изненада може да Ви шокира.
Щастливи числа: 32,26,31,45,1,34

Риби
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение. Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Грижете се за здравето си. Възможно е да се почувствате самотни. В семейството Ви може да има болен. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Не губете чувство за реалност.
Щастливи числа: 25,3,26,45,23,21

Znacite.com

Коментари

Новини Варна