IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 29°
Хороскопи
10:20 | 23 юли 2022
Обновен: 10:16 | 13 април 2024

Седмичен хороскоп 25 – 31 юли 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп 25 – 31 юли 2022 (Всички зодии)

Овен
Идва вашето време. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.
Щастливи числа: 15,0,44,27,2,28

Телец
Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на август. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. В края на седмицата се очертават парични приходи. Не губете чувство за реалност.
Щастливи числа: 4,44,23,35,32,9

Близнаци
Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. Ако сте намислили сериозно нещо, веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.
Щастливи числа: 18,13,3,10,40,28

Рак
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.
Щастливи числа: 32,18,41,25,7,5

Лъв
Новина отдалече може да Ви зарадва. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Ако сте инициативни, може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на август. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.
Щастливи числа: 36,26,18,12,7,44

Дева
В петък ще настъпи нов период за юли – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано - не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Ако сте сами - едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 46,35,42,43,18,32

Везни
Новина отдалече може да Ви зарадва. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Ако сте сами - едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Възможно е да се сблъскате със затруднения.
Щастливи числа: 16,5,18,38,4,30

Скорпион
Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н. В работата си трябва да покажете професионализъм. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.
Щастливи числа: 21,10,1,31,9,7

Стрелец
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете, че те също Ви помагат. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно - професионална реализация. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.
Щастливи числа: 34,13,29,40,7,36

Козирог
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.
Щастливи числа: 9,30,27,6,10,18

Водолей
Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви.
Щастливи числа: 36,34,40,6,4,31

Риби
В петък ще настъпи нов период за юли – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. Животът Ви ще се промени, в повечето от случаите - за добро.
Щастливи числа: 38,45,1,3,16,37

Znacite.com

Коментари

Новини Варна