IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:20 | 27 юли 2022
Обновен: 13:00 | 2 май 2024

Хороскоп за 28 юли 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 28 юли 2022 (Всички зодии)

Овен
Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Овен. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството отколкото към служебни ангажименти. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Ще Ви изненада новост от делово естество. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 42,31,16,45,0,33

Телец
Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Някой може да възприеме принципите Ви за странни и неприложими, но резултатите от работата Ви ще бъдат най-убедителното доказателство за обективността на вашата позиция. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Всичко в крайна сметка опира до парите. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 16,26,44,14,32,45

Близнаци
В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Изясняват се нещата и в любовта. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги. Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 42,7,29,36,33,46

Рак
Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Рак. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Утрешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Тези от вас, които търсите работа, проучете възможностите за такава в интернет или от други публикувани известия. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 20,15,35,14,5,36

Лъв
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат навреме, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 32,8,30,34,26,16

Дева
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти. Някои от Вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 36,33,14,11,18,31

Везни
Четвъртък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Утрешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 19,10,0,29,39,22

Скорпион
Бъдете отговорни към своите постъпки. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. В утрешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Приемете новите предложения за работа, дори и да Ви се струва, че ще започнете да ги осъществявате след време. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 46,12,30,13,38,16

Стрелец
Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. По отношение на паричните цели, за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Утре е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 37,42,34,41,13,8

Козирог
Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Напрегнатата небесна конфигурация в четвъртък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Утре е добър ден за професионални изяви, за планирани промени в тази сфера, както и за пътувания, за работа и контакти с хора в чужбина. Благоприятно ще Ви се отразяват всякакви водни процедури, плуването, пребиваването в близост до вода. Към парите също трябва да подходите разумно. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 10,43,39,13,22,21

Водолей
Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Утрешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 21,29,10,4,2,16

Риби
Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Рибите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Утрешният ден е подходящ за рутинна работа. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Утре определено не Ви е ден за харчене. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 37,31,40,18,0,20

Znacite.com

Коментари

Новини Варна