IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 28 юли 2022
Обновен: 09:33 | 25 април 2024

Хороскоп за 29 юли 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 29 юли 2022 (Всички зодии)

Овен
Петък ще внесе известно вълнение сред Овните. В интимния живот емоциите са смесени. Бъдете активни в спорта. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Приемете засечките в работата като вид обучение. Петък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 38,0,25,35,12,18

Телец
Утре имате куп неща за вършене. Утрешният ден може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Съобразявайте работата си с тонуса и нивото на енергията си. Не давайте пари назаем защото няма да Ви ги върнат. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 8,19,21,44,41,5

Близнаци
В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Въпреки това работата Ви ще е успешна. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Близките също желаят да им отделите от времето си. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 31,39,28,45,34,37

Рак
Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Раците. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Утрешният ден ще е добър за работа, за професионални реализация и изяви, както и се посветите на бизнес и на разрешаване на финансови въпроси. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Бъдете внимателни в избора на партньори. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 5,12,21,2,18,46

Лъв
Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Лъв. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществува стари дългове или има нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате - общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. В петък добре ще Ви се отразява плуването. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Отделете време за семейството си. Ако не друго, сетете се, че е петък.
Щастливи числа: 40,21,17,2,35,10

Дева
Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Дева. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Утрешният ден ще е успешен за явяване на интервю и постъпване на нова работа. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 28,7,10,39,21,43

Везни
В петък за представителите на зодия Везни възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Имате желание да пътувате, поради което на работното място сте отпуснати и без желание за работа. Добре би било да се погрижите за здравето си. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Голяма част от Везните са завладени от мисълта за материални загуби. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 21,32,43,34,0,14

Скорпион
Утре имате куп неща за вършене. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Не предприемайте нови занимания в петък. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Съхранявайте старателно документите и парите си. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 40,36,46,35,12,37

Стрелец
Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Петък ще е успешен за реализация на дневните отговорности, но за преобладаващата част от представителите на знака ще е доста напрегнат в службата – съответно деловите среди и бизнеса. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 31,46,32,22,5,43

Козирог
Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Козирог. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. За да бъдете перфектни навън, нужна е работа навътре. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Козирозите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 21,44,20,7,22,27

Водолей
В петък не се претоварвайте. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. С творчески подход в работата ще постигнете напредък, стига да сте активни и мислите с добро за всички. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 23,34,1,45,24,20

Риби
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Утре вечер нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Утре са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси, доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 6,38,21,32,7,45

Znacite.com

Коментари

Новини Варна