IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
15:30 | 2 август 2022
Обновен: 18:03 | 28 април 2024

6-те ненаситни зодии! Те са алчни. Те са водени и от нуждата от власт. Те са?

Тези хора могат да бъдат и егоисти, когато става въпрос за времето и вниманието на другите

По материала работи: Слав Велев
6-те ненаситни зодии! Те са алчни. Те са водени и от нуждата от власт. Те са?

Снимка: iStock

За някои хора достатъчното никога не е достатъчно. Те са водени от нуждата от власт и се задоволяват само с изискани ястия, пазаруване и скъпо шампанско. Тези хора могат да бъдат и егоисти, когато става въпрос за времето и вниманието на другите, нещо, което те никога не се въздържат да поискат. Ако познавате човек, който винаги взима и иска повече, вината може да е в астрологията. Прочетете нататък, за да откриете кои знаци според астролозите са най-алчни - от минимално материалистични до жадни за пари, пише zodiac.dir.bg.

Козирог

Козирозите често се чувстват несигурни. Те се вманиачават в опитите си да бъдат най-добрите. За да се противопоставят на това, те се стремят безкрайно. Козирозите се управляват от планетата Сатурн, която е известна като "планетата на ограниченията" и това може да ги накара да се чувстват така, сякаш винаги им липсва нещо. Именно заради това те се противопоставят на това да споделят парите си и така трупат ресурси от страх, че по-късно няма да имат достатъчно. Заради тази несигурност те са изключително амбициозни. Често са безмилостни в стремежа си към успех.

Скорпион

Скорпиони не обичат да делят. Те винаги се колебаят дали да се разделят с трудно спечелените си пари. Често са доста стиснати относно финансите си и може да положат големи усилия, за да скрият приходите си от другите (и да имат причина да се измъкнат от плащане). Този мистериозен знак също така изисква доста голямо вниамание през цялото време. Те са невероятно ревниви и искат пълното внимание на най-близките си. И ако не им дадете признанието, което смятат, че заслужават, Скорпионите ще използват силата си на манипулация, за да си го осигурят.

Риби

За разлика от по-меркантилните знаци, Рибите са най-притеснителни, когато става въпрос за времето им, което те ценят дълбоко. Някои може да кажат, че Рибите са алчни, защото искат да запазят всичко за себе си, но всъщност Рибите просто разбират стойността на това, което имат. Не очаквайте от тях да споделят с кого се срещат или истинските си чувства с вас, освен ако не ви се доверят напълно, което може да отнеме време. Така че, макар да не са алчни по отношение на материалните неща, те са такива по отношение на личния си живот.

Телец

Този знак обича хубавите неща. Телците са склонни да бъдат доста материалистични и винаги търсят начини да се сдобият с повече неща. Телецът може да обича хубавата вечеря навън повече от следващия знак, но ако се присъедините към тях, бъдете готови да отворите портфейла си. Телците обичат лукса, но мразят да плащат сметката. Макар че с удоволствие си подаряват хубави неща, те не харчат често за приятелите си. Трудно спечелените им пари са за тях и за никой друг.

Дева

Този свръхкритичен знак не обича да споделя и винаги търси начини да спести, което означава, че ще мисли за голяма покупка с часове или дори с дни. Девите често са много пестеливи и дори могат да бъдат смятани за скъперници.

Лъв

Тези амбициозни, обсебени от статута си хора винаги искат да са в центъра на вниманието. Лъвовете са горди и арогантни и често могат да бъдат видени и чути да демонстрират богатството си. Ето защо Лъвовете са от тези, които се обличат, за да впечатляват. Но арогантността им се простира отвъд материалните притежания. Като царе на джунглата те смятат, че имат право да привличат цялото внимание и ще направят всичко възможно, за да го задържат към себе си. Ако не ги обсипвате с него, очаквайте Лъвът да прояви истинската си алчност.

Коментари

Новини Варна