IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Хороскопи
13:00 | 7 август 2022
Обновен: 20:51 | 25 март 2024

Телецът спори, близнакът харчи, а лъвът избира... как пазаруват зодиите

Със сигурност ще откриете нещо от себе си

По материала работи: Слав Велев
Телецът спори, близнакът харчи, а лъвът избира... как пазаруват зодиите

Всеки има стил на пазаруване. Но едва ли си даваме сметка, че във формирането му пръст имат и звездите. „Труд” публикува шопинг-маниера на зодиите. Със сигурност ще откриете нещо от себе си в описанието на това как пазаруват знаците от хороскопа.

ОВЕН

От всичко по много

Овните са ентусиасти, откриватели. Веднага щом се появят нови продукти в тяхната област на интереси, веднага тичат да ги купуват. Пазаруването не е особено вълнуващо за Овните, те не изпитват удоволствие от самия процес. Рядко купуват сувенири и непотребни неща, с радост харчат пари за компютри и домакински уреди, телефони и други технически средства. Не обичат да се запасяват с ежедневни стоки, но купуват много наведнъж, за да стигнат за дълго време. В същото време те правят списък и се ръководят от него. Мразят да тичат спешно до магазина за нещо. След като разгледат в няколко магазина, може да изберат най-подходящата цена и качество на търсената стока.

ТЕЛЕЦ

Спорят с продавачите

Телците са нетърпеливи и упорити, рядко се вслушват в чужди съвети. Те мразят да се редят по опашки, опитват се да влязат в магазина, когато там има по-малко хора. Ако закупеният артикул се окаже с неподходящо качество, определено ще го върнат. Те са в състояние да спорят с продавачите, ядосват се и са много емоционални, но в стремежа си да докажат, че са прави могат да поставят всеки на мястото му. Изпитват особено удоволствие от закупуването на дрехи, обувки, аксесоари, козметика и парфюми. Имат слабост към бижутата. Но закупуването на продукти, битова химия, домакински стоки са щастливи да прехвърлят на раменете на други хора, когато имат такава възможност.

БЛИЗНАЦИ

Харчат прекомерно

Близнаците са умни и любопитни. Те внимателно изучават цялата налична информация за продукта, винаги гледат състава и срока на годност на стоките. Често посещават книжарници, обичат да купуват скъпи издания в красива корица, да се абонират за вестници и списания. Привличат ги изкуството и антиките, често посещават аукциони и антикварни магазини. Настроението им е променливо, така че често препродават закупените вещи, които спират да ги интересуват още на следващия ден след покупката. Могат да похарчат всички налични средства за картина и след това да живеят на хляб и сол. Не умеят да измерват желанията си, които не винаги са съизмерими с техните възможности.

РАК

Обичат да се пазарят

Раците лесно се увличат при пазаруване, налагат своите вкусове и интереси. Те са склонни да вярват на рекламите и са впечатлителни и бързи в действията си. Харесват процеса на покупка и продажба. Получават истинско удоволствие от пазаруването. Обичат и знаят как да се пазарят. Често купуват неща, от които не се нуждаят, само защото се продават по-евтино от обикновено или продавачът им е препоръчал стоката си много упорито. Обожават да показват покупките си пред приятелите си, да се фукат с маркови вещи, етикетът означава много за тях. За продуктите от първа необходимост се сещат в последния момент и а често надплащат за стоки, като ги купуват в най-близкия магазин.

ЛЪВ

Взискателни към качеството

Лъвовете са много взискателни към външния вид и качеството на стоките, но са малко наивни. Ако продавачът е много убедителен, ще успее да ги убеди в качеството на продаваната стока. Харесва им търговците да са приятелски настроени и внимателни към тях. Избират нещо, от което се нуждаят дълго време, отиват да видят и питат за цената на различни места. Но в крайна сметка толкова дълго търсене се оправдава, закупеното от тях им служи дълги години. Лъвовете са наистина неуморими, способни да прекарват 24 часа в денонощието в търговски центрове, ако имат такава възможност. Предпочитат сами да купуват храна и стоки за дома. Знаят какво къде се продава и на какви цени. 

ДЕВА

Падат си по разпродажбите

Девите са наблюдателни, имат добри аналитични способности, лесно възприемат информацията, което им позволява да избират най-доброто от хилядите предлагани продукти. Не могат да бъдат подведени от красиви думи и рекламни лозунги, винаги черпят информация от независими източници. Тръгвайки на пътуване, ще разберат предварително какво може да бъде изгодно закупено на мястото, където отиват. Имат слабост към сувенирите, къщата им е пълна с красиви неща. Ако имате нужда от съвет за закупуване на оборудване или автомобил, свържете се с Дева. Често ходят по магазините просто за да се разглеждат, без да купуват. Практични и спестовни, те обичат разпродажбите.

ВЕЗНИ

Забравят най-важното

Везните са доста капризни и придирчиви и не обичат да пазаруват. Тръгват към магазина, когато вече е невъзможно да се измъкнат. В резултат на това прекарват цял ​​ден в търсене и обикаляне от един търговски център в друг, изморяват се и следващото им пазаруване няма да е скоро. Везните трябва да сменят тактиката, да не се опитват да купуват всичко в последния момент, тогава могат да се наслаждават на пазаруването. Ако видите човек в супермаркет с пълна догоре количка, тогава има голяма вероятност той да е роден под знака на Везни. Те събират куп стоки, включително ядки, шоколади, оставяйки много пари на касата. Възможно е обаче да забравят да вземат това, за което са дошли.

СКОРПИОН

Избягват евтиното

Скорпионите са много проницателни, трудно се поддават на заблуда. Преди да закупят продукт, те ще разберат от продавача всичките му характеристики, но ако това не им е достатъчно, ще отложат покупката, ще се консултират с хора, запознати в тази област. Скорпионите рядко купуват евтини неща, за тях цената е основният показател за качество. Това мнение понякога ги кара да грешат при покупка. Падат си по разпродажби, където често намират страхотни неща на ниска цена. Ако имат определена страст с удоволствие и без да се замислят  харчат много пари, а след това гордо показват на гостите своето попадение. Купуват неща, които съчетават изгодна цена и високо качество.

СТРЕЛЕЦ

Безразсъдни покупки

Стрелците се характеризират с известна прибързаност в действията и екстравагантност. Хрумва им нова идея или желание да имат нещо и се втурват стремглаво към магазина. В същото време могат да харчат повече пари, отколкото разполагат. Те често вземат заеми, купуват стоки на изплащане. Трябва да бъдат по-разумни в действията си, за да не си създават излишни проблеми. Стрелците много обичат домашния комфорт, така че често купуват предмети, които помагат за създаването на уникален интериор - текстил, съдове, лампи и подови настилки, мебели, възглавнички. Добре е да имат списъци за пазаруване, в противен случай съществува голям риск от загуба на финансови ресурси.

КОЗИРОГ

Правят си списък

Козирозите са сериозни, разумни и ясно си поставят цели при пазаруване. Ако решат да си купят апартамент или кола, методично пестят пари за покупката, като се лишават от развлечения и ще го придобият в точно определено време. Винаги отиват в магазина със списък, знаейки какво им трябва и в какво количество. Те са особено доволни от покупката на домакински уреди, очакват с нетърпение как ще я използват и как ще улесни живота им. Не обичат да взимат много стоки наведнъж, затова редовно ходят за хранителни стоки и битова химия. Преди закупуването на нещо, се допитат за неговите гаранция и произход, защото  се нуждаят от увереност, че продуктът ще издържи дълго време.

ВОДОЛЕЙ

Обикалят из рафтовете

Водолеите са мечтатели, те обичат да си представят колко добре ще бъде, когато купят това, това и това, отколкото самия процес на покупка. Въпреки че, намирайки се в подходящо настроение, могат дълго да се скитат из рафтовете, гледайки красиви неща. Чувствителни са към външния си вид и обичат да купуват висококачествена козметика, стилни дрехи. Виждат с един поглед дали дадено нещо е подходящо за тях или не. Ако харесат дадена стока, веднага ще направят покупка, няма да търсят нещо по-добро или по-изгодно. Без да отчитат възможностите на банковата си сметка, слагат в кошницата всичко, което е поблазнило душата им. Точно заради това не рядко не им достига малко на касата.

РИБИ

В добра компания

Рибите са съзерцателни. Те се наслаждават на самия процес на покупка, особено в добра компания. За тях пазаруването е изкуство, те определено трябва да усетят закупената стока, да я разгледат в детайли. Могат да отидат до магазина без пари, да пробват неща и да се възхищават на отражението си в огледалото. Когато ходят по магазините, те могат напълно да забравят, че някъде някой ги чака. Рибите обичат да бъдат глезени, не са безразлични към деликатесите и елитните алкохолни напитки. Често купуват евтини дрехи на разпродажба, но винаги имат страхотни обувки и модни аксесоари. Те са в състояние точно да определят дали цената на нещо отговаря на качеството му.

Коментари

Новини Варна