IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:20 | 10 август 2022
Обновен: 09:36 | 25 април 2024

Хороскоп за 11 август 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 11 август 2022 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Работата Ви носи не само добри приходи, а и възхитата на колегите ви. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. В четвъртък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 41,8,5,38,7,43

Телец
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периода объркан и наситен с напрежение. Утрешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. Добре би било четвъртък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 34,28,10,39,20,18

Близнаци
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Вашите планове могат да се реализират само при условие, че сте готови за сериозна и упорита работа. Пазете си здравето, защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Ще Ви върнат голям заем. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Бъдете дипломатични и тактични, Близнаци.
Щастливи числа: 24,8,26,16,41,30

Рак
Утрешният ден ще е силно активен. Важен ден за печалба. През четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви отговорности. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. В четвъртък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Бъдете дипломатични и тактични, Раци.
Щастливи числа: 29,12,23,32,13,44

Лъв
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Четвъртък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Не е време за работа с хора в чужбина и за далечни пътувания. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 16,20,25,2,1,18

Дева
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Не е разумно да вземате пари в заем. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за бизнес, като цяло за работа, свързана с банки и финанси. Не рискувате и залагайте на сигурността и на добрите си познания за това, с което работите. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 4,34,33,14,16,2

Везни
Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Утре обърнете внимание на отношенията си. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Добре ще е през четвъртък да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 9,21,32,38,8,16

Скорпион
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги. Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 0,19,42,35,22,23

Стрелец
Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Утрешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнесзанимания. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 16,31,18,1,4,29

Козирог
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Разбира се, това не означава да се предадете и да решите, че нищо не зависи от вас, а по-скоро да приемете, че вашата работа ще бъде не да инициирате промените и да ги контролирате, а да реагирате правилно на случващото се – за да има възможност за израстване, за развитие, и дори за ново начало. Не е разумно да вземате пари в заем. Добре ще е през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 45,21,10,34,44,43

Водолей
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви. Четвъртък не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 31,30,21,14,20,25

Риби
Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Отделете време за семейството си. Утрешният ден ще е печеливш. В състояние сте да се справите самостоятелно с всякаква работа, стига да не се натоварвате с отрицателни емоции. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 15,24,27,23,39,37

Znacite.com

Коментари

Новини Варна