IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
10:20 | 11 август 2022
Обновен: 11:44 | 17 април 2024

Хороскоп за 12 август 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 12 август 2022 (Всички зодии)

Овен
Петък ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Доста работа Ви очаква през утрешния ден, дори и да не Ви се нрави. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 0,14,45,41,35,24

Телец
Петък ще е благоприятен ден за Телците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете, е достатъчно качествен, за да Ви донесе слава и пари. Пазете се от странично влияние, което ще се отрази неблагоприятно на работата ви. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 11,5,23,7,40,34

Близнаци
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществуват стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате - общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 23,22,3,41,13,37

Рак
В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Възобновените Ви контакти ще Ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също. Утрешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 12,8,45,14,1,27

Лъв
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Има шанс да спечелите пари, и ако мислите в тази насока, наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието ви. Не прекалявайте с похапването. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 11,35,46,42,40,1

Дева
Петък може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Посветете времето си по-скоро на почивка и отдих отколкото на работа, освен ако тя не е свързана с творчество, медии или спорт. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 18,22,27,39,4,42

Везни
В петък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Утрешният ден Ви обещава хармония в отношенията. Ще се наложи да отделите много повече време за околните, отколкото за собствената си работа. Петък е ползотворен в професионален, финансов и личен план за Везните. В петък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 43,16,46,32,40,5

Скорпион
Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Действията ви, колкото и да са добронамерени, може да бъдат преценени неправилно като опит да узнаете чужди тайни или да се бъркате в нечия работа. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Ако не друго, сетете се, че е петък.
Щастливи числа: 13,38,41,46,19,8

Стрелец
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Утре голяма част от Стрелците ще останат очаровани от нечие изпълнено обещание. Още по-приятното е, че ще промените програмата си за утрешния ден, което пък ще доведе до осъществени неочаквани делови цели. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 24,11,18,43,30,9

Козирог
Голям процент от Козирозите са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Утрешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Петък не е лош ден за Козирозите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Със силен шанс за намиране на работа разполагат безработните. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 34,39,41,11,18,37

Водолей
Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. В работата си прилагайте творчески подход. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Грижете се за спокойствието си. Утрешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 10,12,28,45,5,0

Риби
Петък може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. По отношение на деловите цели става въпрос за разговори с някого, чрез които ще стабилизирате позициите си, или ще уредите работа на ново място. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 31,36,4,40,44,33

Znacite.com

Коментари

Новини Варна