IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
10:20 | 14 август 2022
Обновен: 13:59 | 18 май 2024

Хороскоп за 15 август 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 15 август 2022 (Всички зодии)

Овен
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Утре Овните ще действат активно и с подчертано усърдие по деловите си цели и задачи. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н.
Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 16,2,37,3,32,8

Телец
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Очаква Ви нова любов. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Грижете се добре за здравето си. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Съвместна работа с ваш партньор ще бъде много ползотворна. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 20,39,37,2,22,41

Близнаци
Понеделник ще внесе известно вълнение сред Близнаците. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. В понеделник се движете повече и планирайте срещи. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Близнаците ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. В състояние сте да отхвърлите много работа. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 31,10,35,22,44,18

Рак
В понеделник за представителите на зодия Рак възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. В понеделник се движете повече и планирайте срещи. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Не е желателно да взимате пари назаем. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Все пак работата Ви върви утре, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 42,27,38,40,31,18

Лъв
Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. В понеделник отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. В близките дни не очаквайте приходи. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Грешките на работното място са породени от факта, че сте се доверили на информация, която не сте проверили. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 6,39,13,33,21,27

Дева
Понеделник говори за много удобства, а преобладаващата част от Девите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Разбирателството в семейството ще направи деня Ви такъв, какъвто отдавна Ви се иска да бъде. Утре е добре да вършите рутинна работа, да предприемате кратки пътувания, да насрочвате срещи. По-скоро отколкото си мислите може да спечелите пари. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 37,46,41,1,12,7

Везни
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Утре е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Понеделник е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 36,19,6,13,42,25

Скорпион
Утре имате куп неща за вършене. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Утре е ден за домашни дела. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 19,10,8,42,39,45

Стрелец
Понеделник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Ярки любовни постижения. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 16,21,27,11,8,39

Козирог
Утре сте с променливо настроение. Утре е ден, подходящ за учене, за пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 29,8,22,36,34,13

Водолей
Бъдете отговорни към своите постъпки. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 15,21,16,46,13,38

Риби
Понеделник говори за много удобства, а преобладаващата част от Рибите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. В случай, че не сте готови за такъв стил на работа, ще възникнат остри противоречия, които ще провалят желаната реализация. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 20,16,28,36,11,18

Znacite.com

Коментари

Новини Варна