IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
10:20 | 15 август 2022
Обновен: 01:15 | 18 май 2024

Хороскоп за 16 август 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 16 август 2022 (Всички зодии)

Овен
Във вторник някои от Вас може да пътувате зад граница. Много благоприятен ден, подчертаващ успех в съвместна работа, сполука при осъществяване на ново партньорство или респективно сдружение. Напрегнатата небесна конфигурация във вторник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. За представителите на Овен се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 35,32,19,43,7,14

Телец
Във вторник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Вторник е доста хубав ден за Телците от гледна точка на постижения в лично и делово отношение. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 9,23,2,28,24,32

Близнаци
Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Близнаци. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 33,23,9,40,43,19

Рак
Вторник ще сблъска много от представителите на Рак с нови преживявания. От неочаквано място може да получите пари. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Утре обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Вторник е благоприятен ден за реализация на делови и лични цели и ще Ви радва с подчертан успех. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 29,30,5,24,45,16

Лъв
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Август сякаш изтече между пръстите Ви и сега е време за вътрешна работа и интроспекция. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Не давайте пари назаем, защото няма да Ви ги върнат. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 20,12,37,33,21,39

Дева
Вторник е успешен ден за Девите. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. В интерес на работата и професионалното Ви развитие е да запазите позитивното си отношение, без да прехвърляте отговорности върху други хора. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 27,31,32,43,33,13

Везни
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Близките също желаят да им отделите от времето си. Мотивирани сте и работата Ви ще е с пъти по-ефективна от обикновено. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 12,8,29,10,22,35

Скорпион
Във вторник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Силни и изпълнени с желание за работа сте, но трудности ще Ви попречат да завършите докрай започнатото. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 34,41,37,3,24,10

Стрелец
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Работата Ви ще получи висока оценка. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 23,25,45,34,38,21

Козирог
Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Козирог. Утрешният ден е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Вторник е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Козирозите. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 6,45,39,21,17,24

Водолей
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Пазете си здравето, защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Утрешният ден ще е подходящ за обучение, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина, но при положение, че сте планирали всичко и сте добре подготвени. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 25,22,39,2,28,45

Риби
Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Рибите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви, по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Професионалната ви, творческа и интелектуална работа през вторник ще бъде повлияна от добрата енергетика и без голямо натоварване ще отхвърлите повече задачи. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 39,29,35,5,37,18

Znacite.com

Коментари

Новини Варна