IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:20 | 18 август 2022
Обновен: 04:56 | 25 април 2024

Хороскоп за 19 август 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 19 август 2022 (Всички зодии)

Овен
Утре имате куп неща за вършене. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Ще Ви зарадват приходи. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Утре Овните доста трудно ще реализират деловите си цели, тъй като ще имат много други задачи.Освен това се налага да се осъществят и някои делови промени, с които най-вероятно ще се заемете незабавно. Последните ще са радикални за някои от зодията и ще решат неочаквано явил се проблем. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 26,22,8,0,45,37

Телец
Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Съобразявайте се само с обстоятелствата, които може да затруднят работата ви. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел заради недомислие. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 5,34,14,38,22,37

Близнаци
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Утрешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 40,38,20,27,5,37

Рак
В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Обърнете внимание на здравето си. Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 13,34,20,12,46,27

Лъв
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. За да бъдете перфектни навън, нужна е работа навътре. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Към парите също трябва да подходите разумно. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 7,20,8,26,22,11

Дева
В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 14,8,20,25,11,36

Везни
Петък ще внесе известно вълнение сред Везните. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете назаем, защото може и да не Ви ги върнат. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, наясно сте с работата си и ще я свършите в срок. Бъдете дипломатични и тактични, Везни.
Щастливи числа: 12,30,2,3,46,11

Скорпион
Петък ще внесе известно вълнение сред Скорпионите. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Петък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Утрешният ден Ви обещава хармония в отношенията. Очаквайте неочакваното в тази област – може да получите повишение, да се открие възможност да се изявите по нов, различен начин или дори нещо още по-радикално – да започнете напълно нова работа. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 29,21,32,38,13,8

Стрелец
Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Възможно е утрешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството отколкото към служебни ангажименти. Очакват Ви срещи и разговори със стари делови партньори, които искат да възобновите съвместната си работа. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 16,39,25,15,36,7

Козирог
Петък ще сблъска много от представителите на Козирог с нови преживявания. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Съобразявайте се само с обстоятелствата, които може да затруднят работата ви. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 9,7,3,16,11,26

Водолей
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Най-вероятно е да Ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 45,23,42,41,30,24

Риби
В петък за представителите на зодия Риби възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. За представителите на Риби се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Възможно е утрешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 32,17,10,7,41,40

Znacite.com

Коментари

Новини Варна