IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:20 | 19 август 2022
Обновен: 06:17 | 25 април 2024

Хороскоп за 20 август 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 20 август 2022 (Всички зодии)

Овен
Събота е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Късметът е с Вас и в любовта. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. събота посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Трудностите ще Ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 25,30,39,7,20,41

Телец
В събота е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Утре е ден, подходящ за учене, за пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Събота посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 8,21,6,2,35,27

Близнаци
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си утре. Не давайте пари назаем, защото няма да Ви ги върнат. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 21,30,44,40,5,19

Рак
Събота бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Утрешният ден ще е добър за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Утрешният ден Ви обещава хармония в отношенията. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 9,36,28,38,18,14

Лъв
В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Обърнете внимание и на хората в дома си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса. Събота със сигурност ще бъде доста успешна.
Щастливи числа: 15,24,17,27,26,36

Дева
Събота е твърде ползотворен ден и ще радва Девите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Утрешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Други ще уредят започването на нова работа, а трета част от зодията ще спечелят много добре от материална сделка в средите на бизнеса. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 32,12,39,1,19,42

Везни
Събота ще сблъска много от представителите на Везни с нови преживявания. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Събота посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Бъдете внимателни с работата си, за да избегнете грешки и пропуски. От неочаквано място може да получите пари. В събота може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Ако не друго, сетете се, че е събота.
Щастливи числа: 2,25,35,45,0,31

Скорпион
Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. От неочаквано място може да получите пари. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа утре, в това число служебна и лична. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 41,24,37,14,32,12

Стрелец
В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Трудностите, които Ви блокират работата до обед са преодолими. Запазете спокойствие. Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 46,11,36,3,1,29

Козирог
Събота ще сблъска много от представителите на Козирог с нови преживявания. Утрешният ден ще е добър ден за основаване на партньорство. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 40,26,18,42,6,41

Водолей
Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Времето вече е подходящо за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 31,14,22,2,44,45

Риби
Събота може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Рибите. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Избягвайте рискови операции с пари. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 29,32,17,44,1,36

Znacite.com

Коментари

Новини Варна