IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
17:00 | 21 август 2022
Обновен: 03:55 | 26 март 2024

Линда се прибра с децата в Канада (СНИМКИ)

Съпругата на бившия премиер Кирил Петков, изненада всички, вземайки съдбовно решение

По материала работи: Слав Велев
Линда се прибра с децата в Канада (СНИМКИ)

Снимка: Фейсбук/Kiril Petkov

Линда, съпругата на бившия премиер Кирил Петко се е завърнала в Канада, заедно с децата. Това става ясно от нейна публикация във Фейсбук, където тя сподели снимки на една от дъщерите си, на фона на редица красиви пейзажи.

Самата Линда липсва на снимките, не се споменава и нито дума за Петков. "Пейзажи, приятели и сутрешна мъгла", написа тя над снимките, предаде БЛИЦ.

Прави впечатление, че някои от коментиращите нейни близки са учудени от внезапната ѝ поява на канадска земя. Явно решението е било спонтанно, а не предварително планирано.

Припомняме, че канадката и Кирил Петков се запознават във Ванкувър, където и двамата учат в университет. След като той се дипломирал през 2001 г., младото семейство тръгва за България и обикалят 10 седмици. "Беше като меден месец", споделя Линда за това пътешествие.

Семейството се мести в България, когато втората им дъщеря Емма е едва на пет седмици. "Моят дом е България. Нямам вече моето място в Канада", заяви Линда Петкова в интервю, само преди няколко месеца.

Коментари

опетков ( преди 1 година )
Първо Линда, после и простоКиро.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 2
Новини Варна