IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 28 август 2022
Обновен: 20:38 | 14 май 2024

Хороскоп за 29 август 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 29 август 2022 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Понеделник предоставя на Овните шанс за споразумение с партньорите в бизнеса или по въпроси от друго естество. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Понеделник ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Овен, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 45,21,11,1,39,29

Телец
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Ще откриете за себе си чудесна перспектива, резултатите от работата Ви ще се подобрят и ще Ви донесат материални придобивки. Бъдете внимателни при работа с пари. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 15,34,38,18,40,33

Близнаци
Понеделник ще внесе известно вълнение сред Близнаците. Работата Ви ще е успешна, което няма как да не Ви зарадва в крайна сметка. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 44,34,16,45,18,27

Рак
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Препятствия, които Ви изглеждат трудни, може да се окажат „фасулска работа“. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 37,24,0,20,41,38

Лъв
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Харчите пари за лични неща. Утре сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете, най-после се осъществява според очакванията ви. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 41,19,14,12,23,26

Дева
Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Обърнете внимание на здравето си. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Въпреки това работата Ви ще е успешна. Ярки любовни постижения. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 33,41,38,24,46,30

Везни
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. В понеделник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 22,15,28,33,10,0

Скорпион
Понеделник ще е доста успешен ден за представителите на Скорпион. Хората, с които контактувате, ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду ви. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 6,28,18,9,16,8

Стрелец
Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Ще останете доволни от работата си утре, тъй като Ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. През понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 3,31,23,37,43,33

Козирог
Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Понеделник посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Утрешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнесзанимания. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли, определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 32,34,11,39,25,26

Водолей
В понеделник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Харчите пари за лични неща. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Добра работа ще свършите, ако се обърнете навътре към себе. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 46,29,33,7,36,12

Риби
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Не провеждайте и не участвайте активно в събрания. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Не е разумно да вземате пари в заем. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 16,21,35,13,10,34

Znacite.com

Коментари

Новини Варна