IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:20 | 3 септември 2022
Обновен: 13:42 | 25 април 2024

Седмичен хороскоп 5 – 11 септември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп 5 – 11 септември 2022 (Всички зодии)

Овен

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество, сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. Една любовна връзка се развива доста бурно, и хората около Вас може да разберат какво става. Не се страхувайте.

Щастливи числа: 3,30,26,27,29,13

Телец

Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Имате приятни преживявания с любим човек. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви

Щастливи числа: 10,33,8,23,3,9

Близнаци

Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение. Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. В семейството Ви настъпва мир и хармония. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Щастливи числа: 16,1,15,19,35,7

Рак

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. Аргументирайте се добре.

Щастливи числа: 43,45,8,18,21,7

Лъв

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Нервната Ви система е претоварена. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Ако сте инициативни, може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.

Щастливи числа: 29,3,38,22,17,33

Дева

Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Не прекалявайте с храната. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерасне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.

Щастливи числа: 45,23,33,3,25,4

Везни

Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Възможно е да се обостри хронично заболяване. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.

Щастливи числа: 10,25,29,20,34,11

Скорпион

Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.

Щастливи числа: 7,29,30,34,18,1

Стрелец

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен - спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….

Щастливи числа: 20,46,41,6,16,3

Козирог

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Ако сте сами - едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Нервната Ви система е претоварена. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете, че те също Ви помагат. Ако сте намислили сериозно нещо, веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. В края на седмицата се очертават парични приходи. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Щастливи числа: 6,12,43,44,32,39

Водолей

Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на октомври. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.

Щастливи числа: 19,38,9,36,13,27

Риби

Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. За всяко нещо си има подходящ момент.

Щастливи числа: 42,1,31,32,36,43

Znacite.com

Коментари

Новини Варна