IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
10:20 | 4 септември 2022
Обновен: 22:35 | 19 май 2024

Хороскоп за 5 септември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 5 септември 2022 (Всички зодии)

Овен
Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Парите придобиват друг смисъл за вас. Може да вършите рутинна работа, стремете се да сте полезни на другите. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 5,37,29,41,45,4

Телец
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Хубав ден за делови разговори и уточняване на детайли по текущата работа. Бъдете по-конкретни в изказванията си и не влагайте лично отношение. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 21,17,12,20,10,27

Близнаци
В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за контакти с хора в чужбина. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 18,2,17,28,1,24

Рак
Понеделник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Утрешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Чувствате се добре и искате да свършите доста работа вкъщи, но професионалните Ви ангажименти ще попречат на намеренията ви. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 11,14,22,33,25,8

Лъв
Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. В близките дни не очаквайте приходи. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Бъдете дипломатични и тактични, Лъвове.
Щастливи числа: 4,36,0,33,31,18

Дева
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. За представителите на Дева се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 5,46,0,37,43,15

Везни
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Утрешният ден е подходящ за учене, за пътувания и за работа или контакти с хора в чужбина. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 40,41,15,39,9,0

Скорпион
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Старателно си вършете работата и не се взирайте в несъвършенствата на другите, за да не загубите от силата си. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 34,25,36,41,45,18

Стрелец
В понеделник не се претоварвайте. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 21,37,6,27,7,10

Козирог
Понеделник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Трябва да свършите започнатата сутринта работа до края на утрешния ден. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 4,36,37,9,18,30

Водолей
Голям процент от Водолеите са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Важен ден за печалба. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, ама собствената Ви нерешителност Ви пречи. Близките също желаят да им отделите от времето си. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 4,24,38,11,34,41

Риби
В понеделник не се претоварвайте. През понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 16,34,1,22,44,7

Znacite.com

Коментари

Новини Варна