IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 7 септември 2022
Обновен: 09:33 | 18 май 2024

Хороскоп за 8 септември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 8 септември 2022 (Всички зодии)

Овен
Четвъртък се оказва по-спокоен ден за представителите на Овни, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Въпреки че ще отхвърлите много работа, резултатите няма да Ви задоволят. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 18,12,19,11,40,26

Телец
В четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Четвъртък не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Едва ли ще Ви свърта на едно място. По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 36,24,23,14,17,44

Близнаци
Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Близнаците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните Ви преживявания. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Утре Близнаците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 17,22,5,35,6,9

Рак
В четвъртък не се претоварвайте. Повлияни сте от предложения за материални успехи, свързани с нова печеливша работа, която може да Ви лиши от стабилността Ви в момента. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Не прекалявайте с материалните си стремежи. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 4,1,14,33,17,19

Лъв
Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. В четвъртък обръщайте специално внимание на екипната работа. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Бъдете дипломатични и тактични, Лъвове.
Щастливи числа: 0,12,2,45,31,1

Дева
Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Деви, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най-доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Утрешният ден ще е удачен за планиране на нови проекти и смели начинания. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 35,16,6,11,36,25

Везни
В четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Важен делови разговор ще Ви даде възможност да прецените нивото на доверие към партньорите си. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Имате пари, не търсете повече. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 25,22,7,16,38,21

Скорпион
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. В утрешния ден на новолунието намерете време да свършите повече работа – най-добре рутинна, а не да се впускате в нови дейности. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 46,28,1,27,0,21

Стрелец
Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Стрелците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. В четвъртък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане, ако не друго. Ако обаче срещнете уклончив отговор от ръководителите си, не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във ваша полза. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 12,40,33,22,18,0

Козирог
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Хубав ден за делови разговори и уточняване на детайли по текущата работа. Бъдете по-конкретни в изказванията си и не влагайте лично отношение. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 26,23,19,36,5,14

Водолей
В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Четвъртък е благоприятен ден за Водолеите и обещава успех във всичко. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 38,35,8,22,16,24

Риби
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Добре би било да се погрижите за здравето си. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но помогнете и на Вашите колеги. Гости отдалече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 10,28,0,22,9,8

Znacite.com

Коментари

Новини Варна