IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 8 септември 2022
Обновен: 22:21 | 11 май 2024

Хороскоп за 9 септември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 9 септември 2022 (Всички зодии)

Овен
Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Овните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Бъдете внимателни, ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютърът Ви отказва от време на време. Отделете време за семейството си. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 26,13,31,29,37,17

Телец
Петък ще е доста успешен ден за представителите на Телец. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Объркани сте емоционално. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Утре е добре да вършите рутинна работа, да предприемате кратки пътувания, да насрочвате срещи. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.
Щастливи числа: 46,1,15,7,20,31

Близнаци
Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Във ваша полза е да се занимавате само с обичайната си работа, която не изисква активни действия от ваша страна. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Изясняват се нещата и в любовта. Към парите също трябва да подходите разумно. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 18,32,4,43,11,12

Рак
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Периодът е подходящ за юристи, застрахователи и банкови служители, но работата не е всичко, необходимо е да разтоварвате психиката си, като си направите разходка на чист въздух или посетите любимите си магазини. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 21,24,6,11,16,40

Лъв
Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Лъвовете са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. В петък добре ще Ви се отразява плуването. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Бъдете дипломатични и тактични, Лъвове.
Щастливи числа: 23,46,35,16,28,22

Дева
В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 19,42,0,10,8,46

Везни
Петък ще внесе известно вълнение сред Везните. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 19,5,18,40,41,11

Скорпион
Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Скорпионите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Възможно е да дадете пари на свои близки. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Бъдете милостиви - дайте работа и изява и на някой друг. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 18,22,36,20,27,38

Стрелец
Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Напрегнатата небесна конфигурация в петък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 23,31,4,46,38,25

Козирог
В петък не се претоварвайте. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Все пак всички около Вас се чувстват прекрасно, а работата Ви носи удовлетворение. Не е разумно да вземате пари в заем. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 11,45,41,31,30,4

Водолей
Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Водолей. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Възможно е да дадете пари на свои близки. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 17,16,27,22,44,30

Риби
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. В петък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Част от работата ще Ви се получи по-бързо, отколкото очаквате, което ще Ви осигури малко повече свободно време. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 8,27,19,15,28,4

Znacite.com

Коментари

Новини Варна