IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:20 | 15 септември 2022
Обновен: 16:17 | 25 април 2024

Хороскоп за 16 септември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 16 септември 2022 (Всички зодии)

Овен
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът ви. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 20,1,17,24,12,27

Телец
Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Включете се в работата на Вашите колеги и изявете възможностите си. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 34,3,27,20,30,8

Близнаци
Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Съхранявайте старателно документите и парите си. Нагласата ви, че ще се занимавате със самостоятелна работа утре ще се окаже илюзорна. Утре обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 6,1,16,30,27,8

Рак
В чудесно състояние на духа са повечето от Раците през утрешния ден. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 33,22,28,29,39,8

Лъв
Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Обърнете по-голямо внимание на работата и на колегите си. Утрешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 12,42,19,20,0,46

Дева
Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Деви, а за някои денят дори ще е скучен въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. От неочаквано място може да получите пари. Професионалната ви, творческа и интелектуална работа през петък ще бъде повлияна от добрата енергетика и без голямо натоварване ще отхвърлите повече задачи. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 8,15,6,13,44,46

Везни
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Утрешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 22,44,28,5,12,26

Скорпион
Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Скорпиони, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 2,14,4,39,42,21

Стрелец
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 14,41,39,18,17,43

Козирог
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Хубав ден за делови разговори и уточняване на детайли по текущата работа. Бъдете по-конкретни в изказванията си и не влагайте лично отношение. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Парите няма да са Ви проблем. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 8,14,21,1,16,25

Водолей
Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Водолеите. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Бъдете умерени в работата си и в думите си. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 39,29,17,25,38,34

Риби
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Утрешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Петък е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Притесняват Ви въпроси от материален характер, но след утрешния ден едва ли ще остане място за притеснение у вас. Просто всичко, което ще Ви се случи утре ще е потвърждение на Вашите надежди и адекватен отговор на усилената Ви работа напоследък. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 39,44,34,38,13,32

Znacite.com

Коментари

Новини Варна