IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 19 септември 2022
Обновен: 20:48 | 25 април 2024

Хороскоп за 20 септември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 20 септември 2022 (Всички зодии)

Овен
Вторник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Утре всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Имате пари, не търсете повече. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 14,31,44,34,0,32

Телец
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Не е желателно да взимате пари на заем. Вторник е доста хубав ден за Телците от гледна точка на постижения в лично и делово отношение. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 36,5,26,27,8,2

Близнаци
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Въздържайте се от необмислени постъпки и реакции и се посветете изцяло на работата си. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 28,8,29,12,21,10

Рак
Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Трудностите, които Ви блокират работата до обед, са преодолими. Запазете спокойствие. Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 6,33,13,5,42,4

Лъв
Във вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Утрешният ден не е подходящ за професионални изяви и за бизнес. Вторник е успешен ден в значителна степен за Лъвовете. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 11,46,6,43,44,12

Дева
Във вторник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Пазете си здравето, защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Утрешният ден ще е печеливш. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Утре едва ли ще Ви се работи много, но при добра организация можете да намерите кой да свърши по-голяма част от вашата работа. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 29,43,25,15,4,1

Везни
Вторник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 14,32,33,34,24,6

Скорпион
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Късметът е с Вас и в любовта. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 38,44,5,27,21,4

Стрелец
Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Жънете успехи само при условие, че си поставите реална и лесно осъществима цел, с която да привлечете към работата си и нови съдружници и партньори. Вторник е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 42,1,30,32,46,35

Козирог
Във вторник за представителите на зодия Козирог възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Ако имате проблеми с колегите си, разрешете ги със спокойствие и такт. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Утрешният ден Ви обещава хармония в отношенията. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 8,6,12,27,24,46

Водолей
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Изясняват се нещата и в любовта. Притеснени сте и без желание за работа. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Парите придобиват друг смисъл за вас. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Бъдете дипломатични и тактични, Водолеи.
Щастливи числа: 38,2,21,19,5,28

Риби
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Утре е ден за домашни дела. Ангажираността Ви с бизнес и служебни задачи е не по-малко важна, а често и основна за вас. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 40,43,6,18,0,25

Znacite.com

Коментари

Новини Варна