IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 23 септември 2022
Обновен: 19:15 | 18 април 2024

Хороскоп за 24 септември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 24 септември 2022 (Всички зодии)

Овен
Събота ще сблъска много от представителите на Овен с нови преживявания. Ако усещате, че нямате достатъчна подготовка, за да се справите с някаква работа, по-добре изобщо не се захващайте. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. През събота внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 18,44,9,14,1,17

Телец
Утре сте с променливо настроение. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Късметът е с Вас и в любовта. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Не се притеснявайте да се обърнете към колегите си, ако сте на работа и Ви е необходима тяхната помощ. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 32,8,1,4,9,23

Близнаци
В събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Възможно е да дадете пари на свои близки. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Възможно е утре работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е, ако не допускате това да се случи. Ако не друго, сетете се, че е събота.
Щастливи числа: 41,10,22,3,28,6

Рак
В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Утре е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 41,13,0,38,7,30

Лъв
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Успехът на Лъвовете през утрешния ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. Обърнете внимание на семейството си. Изясняват се нещата и в любовта. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 10,30,44,4,41,8

Дева
Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Близките също желаят да им отделите от времето си. Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани. В събота добре ще Ви се отразява плуването. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 6,34,19,16,4,14

Везни
В събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Не подценявайте работата си, имате задачи, които, ако не се разсейвате, ще свършите навреме. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Везните ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 32,22,23,27,41,3

Скорпион
Събота бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Отделете време за семейството си. Добре би било да се погрижите за здравето си. Мнозина ще имат силен шанс за успешна партньорска работа. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 2,22,12,21,8,13

Стрелец
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Утрешният ден ще е подходящ за кратки пътувания, за срещи и разговори. Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 18,41,42,11,5,20

Козирог
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Утре Козирозите ще действат активно и с подчертано усърдие по деловите си цели и задачи. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 19,28,7,34,0,10

Водолей
В събота не се претоварвайте. Утрешният ден ще е добър за покупки след работно време. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Задълбочената работа при изпълнение на поставените задачи ще даде добри резултати. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 36,45,23,32,28,17

Риби
В събота някои от Вас може да пътувате зад граница. Не е желателно да взимате пари назаем. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Работата и утре е свързана с много хора и различни положения, с които ще трябва да се справяте. Това обаче ще Ви наведе на ценни идеи, от които е възможно да се възползвате за в бъдеще. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 27,7,44,1,17,12

Znacite.com

Коментари

Новини Варна