IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Хороскопи
10:40 | 24 септември 2022
Обновен: 05:02 | 17 март 2024

Седмичен хороскоп за 26 септември – 2 октомври 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 26 септември – 2 октомври 2022 (Всички зодии)

Овен
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. В кариерата Ви ще настъпят промени, и то към издигане, но трябва да покажете воля за това. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. В семейството Ви настъпва мир и хармония. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.
Щастливи числа: 0,29,23,38,22,13

Телец
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. За всяко нещо си има подходящ момент.
Щастливи числа: 35,22,33,12,29,32

Близнаци
Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. Не прекалявайте с храната. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. В личен план Ви предстоят интересни събития. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.
Щастливи числа: 19,14,8,11,26,25

Рак
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. За много от Вас се очертава пътуване, което ще Ви носи добро настроение и самочувствие. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Има риск от главоболие. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил, си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.
Щастливи числа: 14,5,22,19,26,21

Лъв
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Има риск от главоболие. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.
Щастливи числа: 16,3,19,5,44,23

Дева
Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Ако сте инициативни, може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В семейството Ви може да има болен. В крайна сметка ще постигате целите си.
Щастливи числа: 18,1,43,21,11,16

Везни
Идва вашето време. Някои ваши занимания стават източник на доходи. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. В семейството Ви може да има болен. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.
Щастливи числа: 10,40,25,22,28,13

Скорпион
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение. Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Не са изключени кожни проблеми, алергии. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.
Щастливи числа: 35,42,41,5,10,14

Стрелец
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Ако Ви се налага да общувате с досадници, го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Не губете чувство за реалност.
Щастливи числа: 41,43,19,39,7,1

Козирог
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Ако Ви се налага да общувате с досадници, го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Засега е важно да усетите накъде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.
Щастливи числа: 24,39,17,7,27,30

Водолей
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. Засега е важно да усетите на къде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. В крайна сметка ще постигате целите си.
Щастливи числа: 36,18,3,19,9,31

Риби
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Бързате и поради това нещата не се получават добре. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.
Щастливи числа: 43,41,33,16,35,5

Znacite.com

Коментари

Новини Варна