IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Хороскопи
10:20 | 27 септември 2022
Обновен: 21:31 | 15 март 2024

Хороскоп за 28 септември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 28 септември 2022 (Всички зодии)

Овен
Сряда ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. По-скоро отколкото си мислите може да спечелите пари. Напрегнатата небесна конфигурация в сряда сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Едва ли ще Ви свърта на едно място.По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Ако не друго, сетете се, че е сряда.
Щастливи числа: 32,24,20,0,43,10

Телец
Сряда е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Разбира се, това не означава да се предадете и да решите, че нищо не зависи от вас, а по-скоро да приемете, че вашата работа ще бъде не да инициирате промените и да ги контролирате, а да реагирате правилно на случващото се – за да има възможност за израстване, за развитие, и дори за ново начало. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 28,17,34,2,22,19

Близнаци
Сряда не е еднозначен ден за Близнаците. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Новини, свързани с работата Ви, може да Ви накарат да преразгледате плановете си за близките седмици. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 25,41,37,43,29,24

Рак
Голям процент от Раците са подвластни на отлично настроение в сряда, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Не давайте пари назаем защото няма да Ви ги върнат. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Вашите делови партньори се надяват да се съгласите на съвместна дейност. В заключение Сряда не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 17,19,41,16,28,40

Лъв
Сряда е успешен ден за Лъвовете. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 5,46,8,4,32,44

Дева
Сряда отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Умората Ви ще изисква да оставите настрана проблемите в работата и да си починете. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Ако не друго, сетете се, че е сряда.
Щастливи числа: 28,27,43,2,31,34

Везни
Сряда бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Сряда е много благоприятна за реализация на цели свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Избягвайте рискови операции с пари. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 15,31,21,46,30,42

Скорпион
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Утрешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Не е време за работа с хора в чужбина и за далечни пътувания. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 12,7,46,15,35,42

Стрелец
Сряда е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за срещи и разговори, за старт на обучение, ако тази тема е актуална за вас. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Утрешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 0,5,24,33,2,4

Козирог
В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Имате нужда от действие и затова точно утре ще предпочетете да запълните времето си с работа. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 3,41,32,27,1,26

Водолей
В сряда някои от Вас може да пътувате зад граница. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Разбирателството в семейството ще направи деня Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Утре Водолеите ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 12,5,7,34,30,20

Риби
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Добре ще е през сряда да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. сряда посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 24,16,6,36,20,10

Znacite.com

Коментари

Новини Варна